Annoncering på Sundhedsguiden

Dato: Revideret 16. marts 2017 - første publicering 9. februar 2009

For alle typer af sponsorater, microsites og vores nyhedsbrev gælder det, at indhold og omfang kan skræddersyes, hvor dette er af betydning for kunden.

Annonceringsmuligheder på Sundhedsguiden

  • Sponsorat på emneområde
  • Run off Site-kampagner
  • Søgeordskampagner
  • Sponsorater på Nyhedsbreve

Sundhedsguiden.dk samarbejder med en række af Danmarks førende Mediabureauer og med virksomheder specialiseret i online markedsføring samt direkte med større virksomheder som ønsker kontakt med den gruppe på cirka ½ million brugere som besøger Sundhedsguiden.dk hver måned.

Med brugerne fordelt over mobiler, tablets og PC er effektiv online markedsføring en opgave som kræver special indsigt og direkte kontakt mellem annoncørerne og virksomhedens webredaktion.

Kontakt webredaktionen for yderligere information.

Logo for Brancheforeningen Danske Medier

Sundhedsguiden.dk er medlem af Brancheforeningen Danske Medier www.danskemedier.dk, som ved en branchesammenslutning nu også omfatter den tidligere selvstændige brancheforening, Foreningen af Danske Internetmedier www.fdim.dk, som fortsat er et aktivt site med relevant statistik - herunder toplisten af Internetmedier.

Branchesammenslutningen har et sæt retningslinjer for god skik i salg og markedsføring, som alle medlemmer af Danske Medier er forpligtede til at overholde.

ContentPageId 15157
ID 2314