Annoncering

For alle typer af sponsorater, microsites og vores nyhedsbrev gælder det, at indhold og omfang kan skræddersyes, hvor dette er af betydning for kunden. Der er dog en streng politik med vandtæt adskillelse mellem redaktionelt indhold og annoncer. Dette er fastlagt i følgende regler:

  1. Sundhedsguiden.dk har fuld kontrol over alt redaktionelt indhold
  2. Annoncører får aldrig lov til at påvirke eller ændre redaktionelt indhold
  3. Sundhedsguiden.dk accepterer ikke annoncering for alkohol, tobak, pornografi eller andre anstødelige produkter og/eller organisationer
  4. Kommercielle budskaber vil altid være tydeligt afvigende fra redaktionelt indhold

Hos Sundhedsguiden Media ApS er vi fuldt bevidste om vores ansvar som betroet udbyder af sundhedsrelevant information. Derfor reklameres der kun for produkter, der er relevante for sundhedsguidens indhold.

Annonceringsmuligheder på Sundhedsguiden

  • Sponsorat på emneområde
  • Run off Site-kampagner
  • Søgeordskampagner
  • Sponsorater på Nyhedsbreve

Sundhedsguiden.dk samarbejder med en række af Danmarks førende Mediabureauer og med virksomheder specialiseret i online markedsføring samt direkte med større virksomheder som ønsker kontakt med den gruppe på cirka ½ million brugere som besøger Sundhedsguiden.dk hver måned.

Med brugerne fordelt over mobiler, tablets og PC er effektiv online markedsføring en opgave som kræver special indsigt og direkte kontakt mellem annoncørerne og virksomhedens webredaktion.

Kontakt webredaktionen for yderligere information.