De 3 mest populære plastikoperationer nyhed

Plastikoperationer og plastikkirurgi kommer i mange størrelser, her kommer de 3 mest populære plastikoperationer.

BFO

En BFO, brystforstørrende operation, kan foretages med implantater eller med patientens eget fedt. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at foretage et brystløft samtidig med den brystforstørrende operation, for at opnå den flotteste form.
Med brug af nyeste teknikker kan vi foretage en brystforstørrelse med ar ned til 3 cm.

Hvem egner sig til en brystforstørrende operation?

At få foretaget en brystforstørrende operation er en stor og vigtig beslutning, der kræver omtanke. Ved forundersøgelsen vil kirurgen informere dig om operationen og i vil ud fra dine ønsker, samt formen af dit bryst, finde frem til det implantat der passer bedst til dig.

De mest almindelige årsager til at få foretaget en brystoperation er:

  • Fra naturens hånd har små bryster.
  • Har fået mindre bryster og mistet fylde efter amning.
  • Har forskellige størrelser på brysterne og ønsker mere symmetri.
  • Har fået slappe bryster med alderen eller efter et vægttab.

Øjenlågsoperation

Efterhånden som man bliver ældre, bliver hud, bindevæv og muskulatur omkring øjnene mere løs. Dette kan resultere i, at man udvikler tunge øjenlåg og poser under øjnene, hvilket giver et træt uoplagt udseende.

Nedsunkne øjenbryn

I næsten alle tilfælde med tunge øjenlåg opleves det, at øjenbrynene også er sunket længere ned. I udtalte tilfælde anbefaler vi, at man samtidig med øjenlågsoperationen samtidig får løftet øjenbrynene med enten et tindingeløft eller et direkte øjenbrynsløft. I lette tilfælde kan øjenbrynene løftes ved hjælp af neurotoxin (BTX). Ved en forundersøgelse vil du blive informeret og vejledt i de forskellige behandlingstilbud.

Poser under øjnene

Med alderen kan de små muskler, samt bindevævet omkring øjenhulen blive slappe. Dette betyder at fedtvævet bag de nedre øjenlågene buler ud og giver anledning til poser til øjnene.

Ved operationen lægges et snit lige under øjenvipperne, dette snit er efter nogle måneder stort set usynligt. Via snittet fjernes den overskydende hud, musklerne strammes op og fedtbulerne fjernes.

Fedtsugning

Hvis man er generet af en unormal fedfordeling, kan man få foretaget en fedtsugning.
En fedtsugning, skal ikke ses som en slankekur, men en fedtsugning kan hjælpe til at forme din krop. De bedst egnede områder for fedtsugning er mave, hofter, lår, knæ, underben, hage og hos mænd omkring brystet i de såkaldte ”dansehåndtag”. Fedtsugningen bør efterlade et glat og naturligt resultat, ved at der benyttes de mest skånsomme teknikker på området.

En fedtsugning har til formål at fjerne fedtdepoterne fra de områder af kroppen, hvor de er uønskede. Der kan foretages fedtsugninger over det meste af kroppen, men typisk vil det være topmaven, ridebukslår, hodter eller inderside af lår og knæ, samt ansigt og halsen, hvor patienten ønsker at få fjernet de uønskede fedtdepoter.

Hvem får foretaget en fedtsugning?

Årsagerne til at få foretaget en fedtsugning er mange og varierer fra patient til patient. Fælles for alle er et ønske om at få fjernet fedtdepoter, der ellers ikke vil forsvinde.

Fedtdepoternes placering og størrelse er genetisk betinget og har en betydning, for den måde vores kroppe er opbygget på. Selvom du træner, spiser rigtigt eller har gennemgået et stort vægttab, kan du stadig have svært ved at komme af med de genstridige fedtdepoter på udvalgte steder af kroppen. Typisk vil dette omfatte topmaven, hofterne, inderlårene eller folderne under BH’en.

Ansigtsløft

Et resultat af tyngdekræften og ansigtets mimiske muskulatur

Gennem livet påvirkes bløddelene i ansigtet af tyngdekræften og ansigtets muskulatur. I barn- og ungdommen er vævet stramt og bindevævet mellem de forskellige væv er elastisk. Både tyngdekræften og den mimiske muskulatur bevirker at vævet med årene bliver mere slapt og hængende.

I takt med vi ældes mister huden og bindevævet sin elasticitet, hvilket fører til, at huden bliver slap og rynket. Mange oplever, at de i den forbindelse får løs hud på halsen, tydelige hamsterposter samt kindfurer. Den naturlige aldringsproces kan påvirkes af blandt andet rygning og solbadning, der er med til at fremskynde processen.
Resultatet af den mindskede elasticitet i hud og bindevæv er et mere træt og uoplagt udseende, der får dig til at se ældre ud, end du måske føler dig.