Det romantiske forhold nyhed

Denne artikel indeholder annoncørbetalt indhold

Man får mange ting ud af at være i et sundt og godt forhold. Når man går og samarbejder om at få hverdagen til at hænge sammen, så støtter man hinanden og får det hele til at køre lidt lettere. Derudover kommer nærkontakten der skaber tryghed, udskiller de såkaldte lykkestoffer til hjernen og naturligvis vil et sundt forhold også sænke følelser som ensomhed.

Forhold skal dog også igennem en mølle hvor hverdagens gøremål virker til at tage over, og en begyndende frygt for at alle de energier man har indbyrdes, er ved at rinde ud. Kombineret med uheldige serier af skænderier forårsaget af for meget præs fra hverdagen, virker det hele umuligt og man skal nu til at genfinde ting der kan få jer til at føle det som I hele tiden har haft.

Dates, oplevelser og nærvær.

I disse situationer er det vigtigt at man begynder at sætte sig ned sammen og ikke bare smækker et par afsnit på fra en gammel serie, som I har gjort hver aften de seneste måneder. Det er tid til at I sætter jer med en kalender og begynder at planlægge ting I gerne vil lave sammen.

Dette kan være mange ting og I kan blandt andet spørge jer selv om I kun skal gøre en ting såsom at tage en tur i biografen og se en film, eller om I inden da skal finde et spisested og få en god bøf med lidt vin, der sætter stemningen til når I senere skal sidde i salen med den store film.

Skal aftenen så fortsætte efter rulleteksterne er løbet ned af skærmen kan det være at I har lyst til at få en drink og hygge lidt eller blot tage hjem og nyde hinandens nærvær hvor ingen kigger.

Weekendophold og ingen pligter

Alternativt kan man planlægge en hel weekend og fravælge de mange pligter som weekenderne normalt kan være påvirket af. Her tales der naturligvis om hotel- eller kroophold hvor man kommer helt væk fra hverdagens rammer og bare nyde tosomheden i en af Danmarks mange vidunderlige byer.

Her kan man både planlægge nogle små gåture i nærområdet eller se noget der er kendt for omegnen. At have jeres eget værelse vil også lægge op til at I frem for at finde oplevelser vil forsøge at finde ud af mere om hinanden blandt andet rent intimt, og ligesom at I enten planlægger de førnævnte aftener eller weekendophold, så vil det være en god idé at lave lidt research; tjekke med vennerne eller finde artikler om tips og tricks til jeres sexliv, hvormed I begge vil blive konfronteret med jeres personlige grænser og finde nye, spændende ting om hinanden, som kan vække den gamle spænding frem igen.