Gør træningen lettere med sundheds app nyhed

Sundheds app indsamler alle data og gør træningen nemmere. Det kan være en hjælp i en hektisk hverdag med karriere, børn og alt muligt andet.

Hverdagen er hektisk for mange. Der er et arbejde, som skal passes, så karrieren kan gå stødt op ad. Der er et socialt liv, der skal tilses, så man ikke bliver for kedelig. Det kan være, der også er børn. De er en fornøjelse, men de fylder rent tidsmæssigt en del af dagens lyse timer. Oven i alle de ting, der tager meget tid i hverdagen, kan det være svært at få tid til at tilrettelægge den mængde af motion, som man har brug for.

Det kan være svært at ændre adfærd og få en sundere livsstil, og det kan ligeledes være svært opretholde den sunde livsstil, man har kæmpet for at få. Det kræver, at man nøje planlægger og tilrettelægger sin hverdag og holder øje med kalorieindtag, antal af skridt man har taget i løbet af dagen osv. Det kan virke meget uoverskueligt, men der findes måder hvorpå det kan gøres lige så let som at tjekke de seneste nyheder på telefonen.

Mange nye telefonerne kan anvende apps, som kan hjælpe med at holde styr på de mange tal. Det kan dog alligevel være svært at holde styr på, fordi det hele er fordelt udover en masse apps. Apple har derfor lavet et system, som samler alle informationerne i en app. iPhone Sundhed er en app, som samler alle dine data. Alt fra mængden af motion til indtagelsen af kalorie bliver målt i appen.

Arbejder sammen

En af styrkerne ved appen, der kommer med til iPhone 7, iPhone 8 og iPhone X, er, at den arbejder sammen med rigtig mange andre apps. Du kan koble din yndlings løbeapp til Sundhed og den vil indsamle de oplysninger som løbeappen indsamler. Ligeledes findes der forskellige gadgets som pulsmålere og vægte, som kan kobles op til Sundhed. Med alle de forskellige målinger kan man lave et meget nuanceret billede af ens fysiske tilstand, og på den måde kan man lettere lave en struktureret træningsplan, som lige præcis indeholder de ting, som man har brug for.

Hvis man går ind på iTunes, kan man se, hvilke apps der kan arbejde sammen med Sundhed.

Flere nyttige funktioner

Foruden at indsamle data omkring kost og motion, findes der også en række andre funktioner, som iPhoneappen kan tilbyde. Blandt andet kan din iPhone være med til at informere dine nærmeste, hvis du skulle komme ud for en ulykke.

Der findes en funktion i appen, hvor man indtaster sine nærmeste pårørende med navn og telefonnummer. Hvis uheldet er ude, og man bliver hentet med ambulanceredderne, trykkes på den låste iPhone skærm og derefter trykkes på Nødsituation. Her kan de så få informationerne på de nærmeste pårørende. Udover deres informationer kan man også indtaste blodtype, om man er organdonor eller ej og flere andre ting, der kan være med til at hjælpe ambulanceredderne i situationen.

Produceret i samarbejde med Telia