De rigtige kosttilskud til børn og voksne nyhed

Det er vigtigt for både børn og voksne at få de rigtige næringsstoffer gennem kosten. Men det kan være svært at sikre, at din familie får alle de vitaminer og mineraler, som kroppen har brug for. Derfor kan det være en god idé at supplere med kosttilskud. Men det er ikke alle kosttilskud, der er lige velegnede til børn og voksne. Børn har andre behov end voksne, så de skal have andre typer af tilskud tilpasset deres små kroppe.

For eksempel har børn ofte et stort behov for D-vitamin sammenlignet med voksne, da det hjælper med udviklingen af knogler og tænder. Faktisk anbefalerm sundhedsstyrelsen i Danmark, at børn for D-vitamin i tilskud helt indtil de er 4 år gamle. Brug Doc24.dk til at undersøge kosttilskud såsom fiskeolie både til børn og voksne. Men tal med en læge eller sundhedsplejerske, inden du tager en beslutning for dig selv eller dit barn.

Er der forskelle i anbefalinger for kosttilskud, der skal tages af voksne og børn?

Selvom et barns daglige kost måske dækker deres behov for næringsstoffer, så kan det stadig være godt at give dem et supplement til tider. Som skrevet skal børn have D-vitamin indtil de er 4 år gamle. Men der kan også være andre ting, de mangler i deres kost - især hvis de er lidt kræsne. Når det gælder voksne, så har mange af dem typisk brug forandre mineraler. Eksempelvis vil de fleste personer, der menstruerer, have brug for ekstra jern.

Er det nødvendigt at give børn yderligere kosttilskud, selvom de spiser varieret?

Det er vigtigt, at du sikrer dig, at børnene får alle de næringsstoffer og vitaminer, som de har brug for. Dette kan gøres ved at sikre, at børnene spiser en afbalanceret kost med et bredt udvalg af frugter og grøntsager samt kød og fuldkorn. Hvis det ikke er muligt, eller hvis der er bekymringer om barnets sundhedstilstand, er den bedste løsning at tale med en læge om kosttilskud - og hvilke der passer bedst til barnet.

Sådan finder du det bedste kosttilskud til voksne

Når du skal finde et kosttilskud, skal du først undersøge hvilke vitaminer og mineraler, din krop har brug for, som ikke er dækket af din normale kost. Når du har fundet ud af hvilke ekstra næringsstoffer du har brug for, skal du begynde at undersøge de forskellige produkter på markedet. Ofte vil du kunne købe et væld af forskellige tilskud både online eller på apoteket. De fleste dagligvarebutikker har sågar et udvalg.Dette indhold er sponsoreret