Online verdensnyhed til rygestoppere nyhed

Den 1. oktober lanceres et nyt digitalt program på nettet, der giver gratis hjælp til rygestop og til at nedtrappe forbruget af nikotinpræparater. Programmet er udviklet af Danmarks Apotekerforening, Sundhedsstyrelsen og Kræftens Bekæmpelse.

Online rygestop tilbud

Hver anden ryger vil gerne stoppe, men det kan være svært at finde tiden til rygestopkurser i en travl hverdag. Nu kan rygere få et unikt, mobilt tilbud med video, tips og øvelser. Hjælpen kommer der, hvor rygeren er - og alle får netop den hjælp, de hver især ønsker sig. Hjælpen kommer som sms eller mail, når man har oprettet en profil på www.ddsp.dk - Dit Digitale Stopprogram.
Med det nye program er rygestoptilbuddet altid lige ved hånden, lyder det fra Hans Storm, overlæge i Kræftens Bekæmpelse.

Man sætter selv sit præg på programmet og får et skræddersyet tilbud med netop de hjælpemidler, man har brug for. Sitet udvikler sig sammen med brugeren hele vejen fra beslutning, til rygeren kommer i mål, røgfri og færdig med nikotin. Hjælpen kommer på det rette tidspunkt og er personligt tilpasset. Mobilt og fleksibelt.