Gode råd til at pleje dit hår og dine negle nyhed

Der findes mange råd og produkter, når det kommer til at pleje hår og negle. Men hvad skal man egentlig bruge for at få det bedste resultat? Køb collagen fra Bodylab her, hvis du gerne vil implementere sunde vaner i din dagligdag, som kan bidrage til, at du får et sundt hår og stærke negle.

Derudover kan du følge disse råd, som vil sikre, at du får det bedste ud af dine hår- og negleplejeprodukter:

1. Vælg de rigtige produkter.

2. Undgå unødig varme: Hvis du tager bad eller vasker dit hår i meget varmt vand, kan dette tage livet af de naturlige olier i din hovedbund. Prøv derfor altid at vaske dig i lunkent vand - især når det kommer til din hovedbund og dine negle.

3. Brug en god balsam/creme/olie.

Gør håret og neglene sunde med en god kost

For at få sundt hår og stærke negle, så er det vigtigt at have en sund kost. Det betyder ikke nødvendigvis, at man skal følge en bestemt diæt, men blot sørge for at spise sundt og varieret. Hvis du gerne vil supplere din kost med et vitaminbidrag, kan du overveje at købe collagenpulver fra Bodylab. Bodylab har udviklet et produkt, som booster kroppens naturlige kollagenlagre, hvilket bidrager til, at du kan opnå en blød og elastisk hud samt stærkt hår og sunde negle.

Hvad gør man for at få sunde og velplejede negle?

For at få bløde og velplejede negle, kan man bruge en fugtgivende neglebalsam eller -olie. Man kan desuden file neglene i den ønskede form, men det er vigtigt ikke at file for meget, da dette kan gøre neglene tyndere og mere sarte. Collagenpulver fra Bodylab kan ydermere bidrage til, at du får stærke negle.

Hvordan undgår man, at håret bliver tørt og kedeligt?

Håret bliver typisk tørt og kedeligt, fordi det ikke får den næring og pleje, som det har brug for. Det kan derfor være en god idé at starte med at pleje håret udefra og ind, så man sikrer sig, at håret får den pleje, det har brug for. Derefter kan man overveje, hvilken shampoo og balsam, man bruger. Her kan det være en god idé at investere i en god shampoo og balsam, som passer til ens hårtype - om man har tørt eller fedtet hår. Du kan også med fordel overveje at købe collagen fra Bodylab, som kan bidrage til, at du får et sundt hår.

Dette indhold er sponsoreret