Sådan skaber du en sundere arbejdsplads nyhed

På mange arbejdspladser er der langsomt ved at komme en bedre og sundere hverdag. Dog er dette ikke ensbetydende med, at der ikke kan gøre mere, og i denne artikel kan du læse tre muligheder, som du kan implementere som virksomhedsejer i din virksomhed, når du gerne vil give dine medarbejdere muligheden for at skabe en sundere hverdag. Du kan efter at have læst artiklen altid tage de forskellige muligheder op til debat i virksomheden, så du kan få en fornemmelse af, hvad der vil passe bedst ind i din virksomhed.

Firmafrugt til alle

En del af det at være chef er også, at man giver sine ansatte nogle personalegoder. Disse kan være med til at motivere medarbejderne yderligere og fungere som en form for klap på skulderen. Man kan for eksempel abonnere på firmafrugt til sine ansatte. Der findes flere virksomheder, som tilbyder en frugtordning, så man ugentligt får leveret firmafrugt eller en grøntkasse på arbejdspladsen. Der findes mange forskellige slags ordninger, og som virksomhed kan man vælge netop den, der passer bedst til arbejdspladsens behov. Firmafrugt vil helt sikkert være en succes hos de ansatte, og det vil gøre dig til en endnu mere populær chef iblandt dem. Derudover vil man nok kunne opleve, at firmafrugten vil øge produktiviteten hos de ansatte, idet frugt er sundt og øger energiniveauet. På den måde er der altså mange fordele ved at forsørge sine ansatte med en smule firmafrugt. Det kræver ikke meget, men resultatet vil være stort.

Madlavningskursus for alle

En anden måde at skabe en sundere arbejdsplads for medarbejdere er at skabe et forløb, måske på prøvebasis, hvor der er madlavningskurser for alle medarbejdere, som har lyst til at deltage. Dette kan være madlavningskurser, hvor der bliver benyttet frugt og grønt fra Frugtkurven.dk, og hvor opskrifterne giver medarbejderne anledning til at kunne lave sundere mad i hverdagen. Dette kan være et kursus engang i måneden, hvor der vil være mulighed for at udforske de mange opskrifter, som inddrager sunde og nærende råvarer.

Diætist til rådighed for alle

En tredje mulighed er også at stille en diætist til rådighed for de medarbejdere, som vælger at takke ja tak til muligheden. Denne diætist behøver ikke være en fast del af personalet, men i stedet en løsning, som kan benyttes sideløbende i hverdagen, hvor der kan bookes tider til en samtale, eller en diætist kan komme og fortælle medarbejderne omkring, hvordan de kan få flere sunde vaner i hverdagen. Dette kan være en god løsning for dig, som gerne vil give dine medarbejdere den bedste mulighed for at få en sundere hverdag, men hvor det stadig er frivilligt, hvor meget man vil deltage.

Læs også: Skift arbejdsstilling ofte

Dette indhold er sponsoreret