Savner du en hverdag med velvære? nyhed


Det kan være, at du går rundt og har det mindre godt. Du er måske træt, deprimeret, ked af det, anspændt osv. Du kan måske ikke rigtigt finde ud af, hvad det skyldes, og du kan måske heller ikke finde ud af, hvordan du kommer af med det. Du føler ikke, at det hjælper at snakke med en psykolog, få massage eller noget helt tredje.

Hvis dette er tilfældet, kan du prøve dig frem med reiki healing. Det er en anderledes form for behandling, som du måske ikke har hørt om før. Derfor kan du her blive lidt klogere på, hvad det er for en størrelse, og hvad det kan hjælpe dig med. Nogle gange skal man være åbensindet over for noget nyt, og det kan være, at det er reiki healing, som kan hjælpe dig af med de fysiske eller mentale udfordringer, du måske står overfor. Du finder i hvert fald ikke ud af det uden at prøve reiki healing af.

Hvad er reiki healing?

Det er en helt særlig type healing, der stammer fra Japan og betyder universel healing. Det er en blid og samtidig kraftfuld type healing, der kan være med til at skabe ro i dit sind og på samme tid hjælpe dig af med skavanker. Det at energien er universel betyder, at behandlerne ikke skal overføre sin egen energi til dig. For energien stammer fra en universel kilde, og derfor er der ingen risiko for, at healeren overfører negativ energi til dig eller omvendt.

Dette er det særligt godt for

Reiki healing er særligt godt, da det kan styrke dit immunforsvar. Det kan være med til at mindske stress og medvirkende til at løsne eventuelle blokeringer og nedsætte angst og uro i kroppen. Der er altså en behandlingstype, der både kan hjælpe på et fysisk såvel som et psykisk plan.

Sådan foregår det

Det vil typisk foregå sådan, at du tager en samtale med din behandler om dine problemer eller skavanker. Derefter skal du ligge ned, og så vil healeren begynde. Mange healer intuitivt, hvilket betyder, at hvis de mærker noget særligt under healingen, bliver healingen tilpasset efter dette. Måske der er bestemte steder på din krop, som trænger til ekstra healing.

Forhåbentlig er du nu blevet en smule klogere på, hvad reiki healing kan hjælpe dig med. Det er et forsøg værd, hvis du ikke er kommet videre med andre behandlingstyper. Det behøver nødvendigvis heller ikke være din nødplan. For hvis du tænker, at reiki healing lyder som noget for dig, kan det lige så godt være dit førstevalg.

Dette indhold er sponsoreret.