Sex holder kroppen sund nyhed

Der er mange grunde til, at sex er sundt for dig. Den mest åbenlyse grund er, at du forbrænder en masse kalorier ved samleje, og når det samtidigt er en sjov aktivitet - selvfølgelig hvor begge eller alle parter har givet samtykke - er der ingen grund til at afholde sig fra det. Desuden giver orgasme en helt særlig nydelse og velvære, og det hjælper dig med at slappe af fra en ellers stresset hverdag.

Selvfølgelig er det vigtigt at sikre sig, at man har forsvarlig og beskyttet sex, så man hverken giver eller får ubehagelige overraskelser i form af en sexsygdom.

Men sex kræver en partner

For nogle - især mænd - kan en orgasme opnås uden hjælp fra andre, og selvom det selvfølgelig er målet med sex, er der dog en masse bevægelse, som går tabt, når man gør det alene. Hvis man er single, er det derfor lidt mere kompliceret at finde en partner til sex, men her kan sex dates være til hjælp. I modsætning til regulære dates, har sex dates det formål at have samleje, uden at skulle tænke på at opbygge et forhold til den anden. En sex date er tillige en mulighed for dig, der gerne vil afprøve en ny form for samleje, som din faste partner ikke er med på - selvfølgelig bør du kun gøre det, hvis du og din partner er enige om det.

Forspil gør samlejet bedre

Selvom det ofte er sex, der siges at være sundt, står det dog ikke helt alene: Meget af aktiviteten ved samleje foregår nemlig før, hvor lysterne vækkes. Desuden giver et godt forspil bedre sex, og begge parter er mere tilbøjelig til at opnå nydelse. Det er dog vigtigt at have for øje, at det er meget individuelt, hvad der tæller som godt forspil, så I skal sammen finde ud af, hvad I hver især tænder mest på, om det så er petting eller måske en nuru massage.

Samme partner eller en ny hver gang?

Sex med den samme partner bliver bedre for hver gang, fordi I hele tiden lærer hinanden bedre at kende. På den anden side er der også noget særligt ved at have samleje med en ny partner hver gang, for du kan lære nogle nye metoder eller stillinger, som kan gøre samlejet mere spændende. Har du allerede en fast partner er det dog oplagt, at du holder dig til denne for samleje, medmindre I selvfølgelig begge er interesseret i at eksperimentere med andre - det kan også styrke jeres forhold at udforske sexlivet sammen.

Denne artikel er sponsoreret