Her får du en liste over de forskellige årstiders frugt og grønt.
(Kilde: Grøn Information)
Forår (marts - maj)
Asparges, grønkål, gulerod, hvidkål, kartoffel, løg, persille, porre, rabarber, rosenkål, rødbede, rødkål, salat, selleri, spinat, æble.
Sommer (juni - august)
Agurk, asparges, bladselleri, blomkål, broccoli, bønner, gulerod, hindbær, jordbær, kartoffel, kirsebær, løg, majs, peberfrugt, persille, porre, pære, rabarber, radiser, ribs, rødbede, rødkål,
salat, spinat, squash, tomat, æble, ærter.
Efterår (september - november)
Agurk, bladselleri, blomkål, blomme, broccoli, bønner, grønkål, gulerod, hvidkål, kartoffel, løg, majs, peberfrugt, persille, porre, pære, rosenkål, rødbede, rødkål, salat, selleri, spinat, squash, tomat, æble.
Vinter ( december - februar)
Grønkål, gulerod, hvidkål, kartoffel, løg, porre, pære, rosenkål, rødbede, rødkål, selleri, persillerod, pastinak,æble.
Kilde: www.boernemad.dk
Denne tekst er offentliggjort d. 21. september 2005