Fjernhealing kategori

Fjernhealing er en gren af healing, hvor det menes, at man kan heale en person, over en større fysisk afstand. Denne type healing tager udgangspunkt i, at healing arbejder i bevidstheden, og vil derfor ikke være begrænset af tid eller sted.

Fjernhealing af overførsel af energi fra et menneske til et andet, og kan være med til, at skabe helhed og balance, såleden en klient kan påbegynde en selvhelbredende proces.

Fjernhealing bygger på de samme principper som almindelig healing, forskellen ligger i måden hvorpå man formidler og modtager healingen på.

Healing kigger ikke på symptomer og diagnoser, men derimod hvilke årsager, der har skabt en mangelfuld eller ressourceløs tilstand hos et menneske. Derfor er det også en fordel, at en healer kan "se ind bagved personen," enten via f.eks. klarsyn eller klarfølelse, og derigennem kunne vejlede om, hvordan modtageren kan gå aktivt ind i sin egen healingsproces.

Hvad kan behandles med fjernhealing?

Ligesom ved almindelig healing kan fjernhealing anvendes til behandling af forskellige fysiske og psykiske symptomer. Ifølge healere henvender klienter sig typisk med:

  • Hovedpine
  • Rygproblemer
  • Depression, sorg og stress
  • Bivirkninger af kræftbehandling
  • Personlig og åndelig udvikling

Hvordan foregår en behandling med fjernhealing ?

Ved fjernhealering kan healeren vælge, at arbejde med en stol, som fysisk set er tom, imens han/hun forestiller sig, at modtageren sidder på stolen, og dermed være i stand til, at se og føle de samme energier, som hvis modtageren rent fysisk var til stede.

Der kan også arbejdes med en stedfortræder, hvor en anden person tager modtagerens plads. Healeren vil så øjensynligt se modtagerens energisystem.

Fjernhealing behøver ikke, at indebære fysisk kontakt mellem healeren og modtageren, dog vælger mange ofte metoder og remedier, der kanl skabe en vis forbindelse, f.eks. ved tale i telefon sammen eller ved brug af et fotografi.

  1. Fjernhealeren kontaktes for aftale af tidspunkt samt en samtale om, hvorfor modtageren ønsker at blive healet
  2. På det aftalte tidspunkt sidder eller ligger modtageren hjemme hos sig selv. Det er ikke nogen forudsætning for at modtage healing, at modtageren er i ro under forløbet
  3. Efter healingen, som varer 20-40 min., taler modtageren og fjernhealeren om forløbet over telefonen

Ovennævnte behandlings beskrivelse er et eksempel på, hvordan fjernhealing kan foregå. Du kan derfor opleve, at andre fjernhealere vil tilbyde behandling, der foregår på andre måder end denne.