Grillede lammekoteletter
FOTO: Weight Watchers
pr. portion 9
Ingredienser
½ aubergine
1 tsk olivenolie
1 spsk citronsaft
1 spsk flydende honning
50 g gedeost, max 25%
1 spsk hakket dild
2 skalotteløg, i tynde skiver
1 tsk flydende margarine
1 knivspids rosmarin
10 cherrytomater, halverede
1 tsk hvid balsamico
300 g lammekoteletter, afpudset
1 tsk olivenolie
1 spsk citronsaft
1 spsk flydende honning
50 g gedeost, max 25%
1 spsk hakket dild
2 skalotteløg, i tynde skiver
1 tsk flydende margarine
1 knivspids rosmarin
10 cherrytomater, halverede
1 tsk hvid balsamico
300 g lammekoteletter, afpudset
Sådan gør du
Halvér auberginen og læg den med skærefladen opad på en bageplade med bagepapir. Pensl med olie, krydr med salt og peber og bag dem ved 200 grader i ca. 20 min, eller til den er gyldenbrun. Lad den køle af og skær auberginen i tern eller skab kødet ud. Bland med citronsaft, honning, gedeost og dild. Smag til med salt og peber. Svits løg i margarine og rosmarin, tilsæt tomater og balsamico. Lad det småkoge et par minutter. Smag til med salt og peber. Grill lammekoteletterne og servér med tomatkompotten og aubergine.