Grillet forel med grønsager Artikel

Det er jo svært at veje fiskekødet af på en forel, men en lille en passer til et middagsmåltid. Opskriften er til 1 person

Det er jo svært at veje fiskekødet af på en forel, men en lille en passer til et middagsmåltid.
Opskriften passer til 1 person

Ingredienser

1 lille forel
salt og peber
citronskiver

Tilbehør:

100 g små gulerødder med top
75 g forårsløg i små stykker
50 g sukkerærter
1 tsk olie
hakket persille
salt og peber
Åben bugen på forellen og drys salt, peber og læg citronskiver ind i. Herefter pakkes forellen ind i folie. Læg pakken med forellen på en varm grill og grill forellen til den er færdig eller kom den i ovnen i ca 20 min ved 200 gr.
Varm olien op i en gryde og sauter alle grønsagerne heri i et par minutter. Krydr med salt og peber og til sidst kommes den hakkede persille i.

Ved serveringen lægges grønsager og forellen på et fad.
Spis dig sund med fisk