Hulda Clark Metoden kategori

Hulda Clark mener, at hun med zapning - små næsten umærkelige strømstød - kan eliminere uønskede organismer i kroppen hos den syge og dermed kraftigt ændre sygdomsforløbet. En kontroversiel teori der har mødt kraftig kritik.

For en snes år siden opdagede naturlægen Hulda Regehr Clark, at levende organismer som parasitter, bakterier, vira og svampe kan rystes i stykker ved at udsætte dem for små strømstød ved bestemte frekvenser.

Dette satte et stort udviklingsarbejde i gang, hvor hun målte frekvenserne for parasitterne, bakterierne, vira, svampe og andre levende organismer, der er relaterede til enkelte sygdomme.

Clark mener således, at hun med zapning - små næsten umærkelige strømstød - kan eliminere uønskede organismer i kroppen hos den syge og dermed kraftigt ændre sygdomsforløbet. Samtidig blev hun klar over, at ved mange sygdomme indgår mange flere af samme parasitter en dem, vi kender fra de traditionelle lægebøger.

Og endnu en vigtig opdagelse. Forurening fra vores industrielle verden kan ændre vores indre biologiske balance så meget, at det kan få parasitterne til at opføre sig anderledes og dermed i mange tilfælde blive katastrofale for vores sundhed.

Hver organisme ved sin egen frekvens

  • Skimmel og svampe i området 80.00-300.00 svingninger/sek.. (0 80- 300 kHz)
  • Bakterie og vira : 300-430 kHz.
  • Indvoldsorme og encellede organismer: 350-475 kHz
  • En guldfisk: 1200-6300 kHz
  • En kat: 1450-81 00 kHz
  • Et menneske: 1520-9450 kHz.

I tre bøger har hun beskrevet hvordan og hvilke resultater, hun har opnået på sin egen klinik, og hvordan vi kan bruge hendes erfaringer på os selv og vore omgivelser. Bøgerne er fyldte med patienteksempler. Hendes konklusion er, at der er to hovedårsager til dårligt helbred: Parasitter og forurening.

Parasitterne kan elimineres elektrisk med frekvensgenerator eller zapper og med urtekure. Forureningen, som kan være opløsningsmiler eller andre giftige materialer, fjernes fra omgivelserne. lndkøbs og spisevaner omlægges, så man minimerer forureningen. Derefter hjælpes nyrer og lever med at rense kroppen for forureningen. Efter udrensningerne kan immunsystemet genoprette den biologiske balance.

Hulda Clark teorier og behandlingmetoder har været udsat for kraftig kritik både fra den traditionelle- og alternative behandlingsverden, pga manglende beviser på hendes teorier. Således har hun sagt, at hun kunne behandle alle former for cancer. Hulda Clark døde i 2009 af kræft.

Kilder:

  • http://www.drclark.net
  • http://drhuldaclark.org
  • http://www.huldaclark.com
  • www.huldaclark.net