Impotens Artikel

Hvad er Impotens. Hvem bliver impotent. Hvorfor bliver man impotent. Kan mit problem løse. Find behandlingsmetode.


Impotens medfører at manden ikke er i stand til at få eller opretholde erektion. Dette problem kan forhindre et par i at have nogen form for seksuel kontakt, men problemet kan ofte behandles med held. Hvis man lider af impotens, bør man opsøge en læge. Der findes en række forskellige behandlingsformer.

Tidligere troede man, at de fleste tilfælde af impotens havde psykiske årsager. Man har imidlertid fundet stadigt flere fysiske årsager til impotens. Blandt disse kan være tilfælde hvor manden har lavt indhold af det mandlige kønshormon, testosteron i blodet. Ekstrem stress, træthed, kronisk sygdom, påvirkning af narkotika eller alkohol kan også give problemer med impotens ligesom vise typer medicin.

De fleste mænd har på et tidspunkt været ude for en midlertidig forstyrrelse i evnen til at få erektion. Oplevelsen kan være stressende og forstærkes, så impotensen varer længere end den ellers skulle have varet. Tilstanden kan også opstå, hvis man er urolig over andre seksuelle problemer som for tidlig udløsning.