Super lækker laksetatar. Du kan godt undlade at blande røget laks i, men det giver et fint og lækkert pift.
Ingredienser
60 g frisk, rå laks
25 g røget laks
1 spsk klippet purløg
1 spsk klippet dild
1 spsk klippet estragon
1 spsk friskrevet peberrod
citronsaft
lidt salatblade
25 g DDV yoghurt 7 %
dild
25 g røget laks
1 spsk klippet purløg
1 spsk klippet dild
1 spsk klippet estragon
1 spsk friskrevet peberrod
citronsaft
lidt salatblade
25 g DDV yoghurt 7 %
dild
Læg frisk laks og røget laks på et skærebræt. Hak det med en skarp kniv. Bland det med klippet purløg, dild, estragon, friskrevet peberrod og lidt citronsaft. Kom laksetataren i en form og vend den herefter ud på en tallerken. Anret laksetataren med lidt salatblade og yoghurt på toppen. Pynt med lidt dild.