Laksetatar Artikel

Super lækker laksetatar. Du kan godt undlade at blande røget laks i, men det giver et fint og lækkert pift.

Super lækker laksetatar. Du kan godt undlade at blande røget laks i, men det giver et fint og lækkert pift.

Ingredienser

60 g frisk, rå laks
25 g røget laks
1 spsk klippet purløg
1 spsk klippet dild
1 spsk klippet estragon
1 spsk friskrevet peberrod
citronsaft
lidt salatblade
25 g DDV yoghurt 7 %
dild
Læg frisk laks og røget laks på et skærebræt. Hak det med en skarp kniv. Bland det med klippet purløg, dild, estragon, friskrevet peberrod og lidt citronsaft. Kom laksetataren i en form og vend den herefter ud på en tallerken. Anret laksetataren med lidt salatblade og yoghurt på toppen. Pynt med lidt dild.
Opskriften stammer fra kogebogen Sund og slank året rundt - deluxe