Lune dage lokker med grill. Hvis ferien har givet lidt ekstra på sidebenene, så er disse lækre spyd et sundt og ikke fedende bekendtskab.
Opskriften er til en person
Opskriften er til en person
Ingredienser
85 g svinemørbrad
barbecuekrydderi
½ løg
50 g squash
50 g rød peberfrugt
50 g champignon
60 g cocktailpølser
1 tsk olie til pensling
100 g små, kogte kartofler
1 tsk olie til pensling
barbecuekrydderi
½ løg
50 g squash
50 g rød peberfrugt
50 g champignon
60 g cocktailpølser
1 tsk olie til pensling
100 g små, kogte kartofler
1 tsk olie til pensling
Skær svinemørbraden i store tern og krydr dem med barbecuekrydderi. Skær løg og squash i skiver, peberfrugt i firkanter og champignon i halve. Træk skiftevis mørbrad, grønsager og pølser på spyd og pensl med olie. Grill spyddene på alle sider, til kødet er mørt. Træk kartoflerne på et spyd. Pensl dem med olie og grill dem, til de er møre, gyldne og sprøde. Server de miksede spyd sammen med kartoffelspyddet.
Tip: Sæt friske krydderurter ind imellem grønsagerne på spyddene.
Tip: Sæt friske krydderurter ind imellem grønsagerne på spyddene.
Opskriften stammer fra Slank med grill