Multi Inkarnations Terapi kategori

Multi Inkarnations terapi betragter tidligere liv som metaforer for den nuværende tilværelse, og dermed skaber terapien udvidede muligheder for vækst og forståelse.

Multi Inkarnations terapi arbejder inden for området mellem terapi og selvudvikling.

Multi Inkarnations terapien er grundlagt af den spirituelle lærer Chris Griscom. Terapien blev kendt gennem Shirley McLaines bøger, hvori hun beskriver sine oplevelser med Multi Inkarnations terapi.

Ved hjælp af Multi Inkarnations terapiens enkle metoder kan man gå på opdagelse i ens indre og undersøge, hvordan tanker, følelser og krop indbyrdes påvirker hinanden og i sidste ende skaber vores virkelighed.

Dette gøres ved at dykke ned i underbevidstheden og ser på hvilke historier og dramaer, der lever dér, og hvordan disse ubevidste tilstande udleves i klientens liv. De ting, der findes i underbevidstheden, påvirker en, fordi kroppen tror på alt, hvad der ligger dér. Når man f.eks. drømmer, at man falder fra en høj klippe og vågner op anspændt og badet i sved, er det fordi kroppen virkelig troede, at den var ved at falde, hvilket var hvorfor den spændte op i et forsøg på at undgå faldet.

Gennem Multi Inkarnations terapi gør det muligt, at slippe de uhensigtsmæssige adfærdsmønstre og smerte.

Hvad kan behandles med Multi Inkarnations terapi?

Multi Inkarnations terapi behandler ikke sygdomme, men fungerer som et redskab til selvudvikling.

Det menes, at Multi Inkarnations terapi aktiverer indre historier og dramaer, hvorved talenter og viden aktiveres og resulterer i en følelse af helhed og balance.

Hvordan foregår en behandling med Multi Inkarnations terapi?

Sessioner er individuelle forløb, der tilpasses den enkelte person og strækker sig over 1-4 dage á 3 timers varighed pr. dag., dog kan der gives enkeltstående sessioner. Hvert forløb er unikt og giver en dybere forståelse af selvet på et psykologisk og spirituelt plan.

Hvert forløb er forskelligt og er opbygget til at give en dybere grad af healing, efterhånden som man er parat til det.

Den første dag renses og afbalanceres det følelses- og energimæssige gennem arbejde med det Indre Barn og det Højere Selv. De næste tre dage ledes man tilbage til tidligere liv og finder kilden til de temaer, man gennemlever i nuværende tilværelse.

Ved hjælp af akupunkturpunkter og elementer af kranio-sakral massage, bringer Multi Inkarnations terapeuten klienten ind i en afslappet sindstilstand, som beskrives som en slags bevidsthedsudvidelse. I denne bevidsthedstilstand begynder klienten "at se en indre film," en historie med sig selv som hovedpersonen. Klienten er dog hele tiden klar over, at han/hun ligger på en briks og er i en Multi Inkarnations terapi session.

Blokeringer der forhindrer følelser af velvære, glæde og liv forløses ved brug af farver og metaforer. Det liv eller "den film der ses eller opleves" er udvalgt fra "arkivet" af det Højere Selv og afspejler altid et tema eller et mønster, der er aktuelt for klienten i sin nuværende tilværelse.