Orientalsk ananas med vaniljeis Artikel


Orientalsk ananas med vaniljeis
FOTO Weight Watchers

Desserten giver 4 portioner
pr. portion: 5

Ingredienser

  • ½ frisk ananas
  • ½ spsk revet ingefær
  • ½ rød chili, udkernet og finthakket
  • ½ dl lys sirup
  • 2 limefrugter, saft og revet skal
  • 4 dl vaniljeis, max 10%
Skær skrællen af ananassen og skær frugtkødet i skiver. Bland ingefær, chili, sirup, limesaft og skal. Mariner ananassen i en halv time, og grill dem ved høj varme til de har fået farve. Anret på en tallerken, dryp marinaden over og servér med vaniljeis.


Orientalsk ananas med vaniljeis
FOTO Weight Watchers

Desserten giver 4 portioner
pr. portion: 5

Ingredienser

  • ½ frisk ananas
  • ½ spsk revet ingefær
  • ½ rød chili, udkernet og finthakket
  • ½ dl lys sirup
  • 2 limefrugter, saft og revet skal
  • 4 dl vaniljeis, max 10%
Skær skrællen af ananassen og skær frugtkødet i skiver. Bland ingefær, chili, sirup, limesaft og skal. Mariner ananassen i en halv time, og grill dem ved høj varme til de har fået farve. Anret på en tallerken, dryp marinaden over og servér med vaniljeis.