Pasta med hvidløg, broccoli og tomat
FOTO: Weight Watchers
pr. portion: 8
Ingredienser
400 g ukogt pasta, gerne fuldkorn
4 tomater
1 hoved broccoli
2 tsk olivenolie
2 spsk hvidløg, groft hakket
2 spsk parmesan, revet
2 spsk persille, groft hakket
4 tomater
1 hoved broccoli
2 tsk olivenolie
2 spsk hvidløg, groft hakket
2 spsk parmesan, revet
2 spsk persille, groft hakket
Sådan gør du
Kog pastaen ifølge pakkens anvisning. Halvér tomaterne, tag kernerne væk og hak tomatkødet. Rens og del broccolien i mindre buketter. Varm olien i en slip-let pande, svits hvidløg og broccoli et par minutter ved middel varme. Tilsæt de hakkede tomater og vend blandingen med en kogte pasta. Smag til med salt og peber og anret på tallerkner. Drys med parmesan og persille.