Pasta med hvidløg, broccoli og tomat Artikel


Pasta med hvidløg, broccoli og tomat
FOTO: Weight Watchers

Opskriften giver 4 portioner
pr. portion: 8

Ingredienser

400 g ukogt pasta, gerne fuldkorn
4 tomater
1 hoved broccoli
2 tsk olivenolie
2 spsk hvidløg, groft hakket
2 spsk parmesan, revet
2 spsk persille, groft hakket

Sådan gør du

Kog pastaen ifølge pakkens anvisning. Halvér tomaterne, tag kernerne væk og hak tomatkødet. Rens og del broccolien i mindre buketter. Varm olien i en slip-let pande, svits hvidløg og broccoli et par minutter ved middel varme. Tilsæt de hakkede tomater og vend blandingen med en kogte pasta. Smag til med salt og peber og anret på tallerkner. Drys med parmesan og persille.


Pasta med hvidløg, broccoli og tomat
FOTO: Weight Watchers

Opskriften giver 4 portioner
pr. portion: 8

Ingredienser

400 g ukogt pasta, gerne fuldkorn
4 tomater
1 hoved broccoli
2 tsk olivenolie
2 spsk hvidløg, groft hakket
2 spsk parmesan, revet
2 spsk persille, groft hakket

Sådan gør du

Kog pastaen ifølge pakkens anvisning. Halvér tomaterne, tag kernerne væk og hak tomatkødet. Rens og del broccolien i mindre buketter. Varm olien i en slip-let pande, svits hvidløg og broccoli et par minutter ved middel varme. Tilsæt de hakkede tomater og vend blandingen med en kogte pasta. Smag til med salt og peber og anret på tallerkner. Drys med parmesan og persille.