Lækker lun pastasalat med krebsehaler
fra Weight Watchers
pr. stk: 6
Ingredienser
5 dl ruccola
1 lille rød peberfrugt
4 soltørrede tomater, lagt i blød
1 dl creme fraiche, max. 9%
2 dl krebsehaler
½ tsk karry pasta
Salt
6 dl kogt pasta
15 sorte oliven uden sten, i saltlage
1 lille rød peberfrugt
4 soltørrede tomater, lagt i blød
1 dl creme fraiche, max. 9%
2 dl krebsehaler
½ tsk karry pasta
Salt
6 dl kogt pasta
15 sorte oliven uden sten, i saltlage
Sådan gør du
Skyl ruccola, skær peberfrugt og soltørrede tomater i tynde strimler. Varm creme fraichen op og tilsæt krebsehaler. Lad dem blive varme og smag til med krydderier. Bland alle ingredienserne og servér.
Tip! Pastasalaten kan også serveres kold, og med rejer, laks, kidneybønner eller parmaskinke i stedet for krebsehaler.
Tip! Pastasalaten kan også serveres kold, og med rejer, laks, kidneybønner eller parmaskinke i stedet for krebsehaler.