Sex den første gang Artikel

Der er mange tanker, der går gennem hovedet, når man overvejer at dyrke sex for første gang - for hvornår er man parat? Gør man det fordi man har lyst, eller fordi ens kæreste har lyst? Mærk efter i dig selv, og husk at alting er svært i starten.Hvordan i alverden klarede jeg den første gang?

Tre gode grunde til at gå i seng med én for første gang:

  • Min kæreste og jeg har snakket meget om hvor dejligt det ku'være, og nu skal vi prøve!
  • Jeg har helt vildt lyst til at være sammen med ham/hende.
  • Jeg er bare smadderforelsket.

Tre kiksede grunde til at dyrke sex:

  • Alle de andre har vist prøvet det, jeg føler mig udenfor.
  • Hvis ikke jeg gør det, vil min kæreste droppe mig.
  • Jeg er 18 år!

At gå i seng med én for første gang

Det kan være svært at mærke efter, om man skal gå i seng med én for første gang - eller om det er smartere at vente lidt endnu. Er jeg nu parat?Og hvad vil det sige at være parat? Gør jeg det bare fordi hun/han gerne vil, og tænker jeg for meget på, hvad de andre i klassen vil sige?

Derfor er det godt at vente, til man virkelig har lyst, og ikke bare gøre det fordi "det skal man jo prøve for at være rigtig cool". At gå i seng med en pige eller fyr første gang er for nogle en stor beslutning - men andre når slet ikke at finde ud af hvad der foregår, fordi sprutten har taget styringen over det hele. Den første gang er en vigtig begivenhed, det er noget man husker. Og det er ikke særlig sjovt at vågne op ved siden af én eller anden uden at kunne huske, hvad der er sket. Var det sjovt? Var det en fuser? Var det noget jeg fortryder? Hvad hedder du? Hvor er jeg?