Speltsalat med æble og champignon Artikel

Ingredienser

  • 315 g / 4 ½ dl ukogt speltkerner
  • 1 spsk. koncentreret hønsefond
  • 4 tomater, gerne blommetomater
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. balsamico eddike
  • 2 spsk persille, hakket
  • 200 g champignon
  • 120 g bacon
  • 1 grønt æble
  • 2 små rødløg
  • 100 g rucolasalat
Kog spelten i ca. 1,5 l vand og hønsefonden og efter pakkens anvisning. Smag til med salt og peber. Hæld vandet fra. Hak tomaterne, bland med olie, eddike og hakket persille. Smag til med salt og peber. Skær champignon, bacon og løg i fine strimler, æblet i terninger og skyl salaten. Steg bacon, champignon og løg på en pande med lidt fedtstof, hvorefter det tages af varmen og blandes med speltkernerne og salaten. Servér med det samme.