Ingredienser
- 8 dl bønner, kogte/konserverede eller 2½ dl tørrede (opblødt over natten og kogt)
- 2 gule løg
- 2 peberfrugter
- 2 dåser hakkede tomater
- 2 spsk chilisauce
- 1 bouillonterning
- 2 fed hvidløg, presset
- 1 tsk paprika
- 1½ tsk oregano
- 1½ dl majs
- 8 tacoskaller
- 30 g revet ost, max 17%
Avocadocreme
- ½ moden avokado
- 1 dl yoghurt naturel, 0,5%
- ½ løg
- Tabasco
Sådan gør du
Hak løg og peberfrugt og svits det i en slip-let pande, evt. sammen med lidt vand. Tilsæt tomater, chilisauce, bouillonterning og krydderier. Tilsæt kogte bønner og majskorn, og varm retten igennem.
Skær løg i mindre stykker og kør det i foodprocessoren sammen med avokado og yoghurt. Smag til med salt og tabasco.
Servér tacoskaller med salat, bønnegryden, avokadocreme og revet ost på toppen.
Skær løg i mindre stykker og kør det i foodprocessoren sammen med avokado og yoghurt. Smag til med salt og tabasco.
Servér tacoskaller med salat, bønnegryden, avokadocreme og revet ost på toppen.