Hutig mad som også børnene kan lide,
fra Weight Watchers

Ingredienser
-
8 dl bønner, kogte/konserverede eller 2½ dl tørrede (opblødt over natten og kogt)
-
2 gule løg
-
2 peberfrugter
-
2 dåser hakkede tomater
-
2 spsk chilisauce
-
1 bouillonterning
-
2 fed hvidløg, presset
-
1 tsk paprika
-
1½ tsk oregano
-
1½ dl majs
-
8 tacoskaller
-
30 g revet ost, max 17%
Avocadocreme
-
½ moden avokado
-
1 dl yoghurt naturel, 0,5%
-
½ løg
-
Salt
-
Tabasco
Sådan gør du
Hak løg og peberfrugt og svits det i en slip-let pande, evt. sammen med lidt vand. Tilsæt tomater, chilisauce, bouillonterning og krydderier. Tilsæt kogte bønner og majskorn, og varm retten igennem.
Skær løg i mindre stykker og kør det i foodprocessoren sammen med avokado og yoghurt. Smag til med salt og tabasco.
Servér tacoskaller med salat, bønnegryden, avokadocreme og revet ost på toppen.
Skær løg i mindre stykker og kør det i foodprocessoren sammen med avokado og yoghurt. Smag til med salt og tabasco.
Servér tacoskaller med salat, bønnegryden, avokadocreme og revet ost på toppen.