Taco med bønner og avocadocreme Artikel

Hutig mad som også børnene kan lide,
fra Weight Watchers Retten giver 4 portioner

pr. portion: 10

Ingredienser

  • 8 dl bønner, kogte/konserverede eller 2½ dl tørrede (opblødt over natten og kogt)
  • 2 gule løg
  • 2 peberfrugter
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 2 spsk chilisauce
  • 1 bouillonterning
  • 2 fed hvidløg, presset
  • 1 tsk paprika
  • 1½ tsk oregano
  • 1½ dl majs
  • 8 tacoskaller
  • 30 g revet ost, max 17%

Avocadocreme

  • ½ moden avokado
  • 1 dl yoghurt naturel, 0,5%
  • ½ løg
  • Tabasco

Sådan gør du

Hak løg og peberfrugt og svits det i en slip-let pande, evt. sammen med lidt vand. Tilsæt tomater, chilisauce, bouillonterning og krydderier. Tilsæt kogte bønner og majskorn, og varm retten igennem.
Skær løg i mindre stykker og kør det i foodprocessoren sammen med avokado og yoghurt. Smag til med salt og tabasco.
Servér tacoskaller med salat, bønnegryden, avokadocreme og revet ost på toppen.