Ingredienser
500 g kyllingefilet
2 spsk tikka masala karrypasta
2 tsk olie
4 chapattibrød eller store tortillabrød à 70 g.
Salat
2 tomater
½ agurk
2 spsk tikka masala karrypasta
2 tsk olie
4 chapattibrød eller store tortillabrød à 70 g.
Salat
2 tomater
½ agurk
Raita med agurk
2 dl yoghurt naturel, max 0,5%
½ lille agurk
½ spsk frisk hakket mynte
1 tsk mango chutney
½ lille agurk
½ spsk frisk hakket mynte
1 tsk mango chutney
Vask og riv agurken groft og lad væden dryppe fra i ca. 5 min. Bland alle ingredienserne til Raitaen og smag til med salt og peber.
Skær kyllingen i tern og steg sammen med karrypasta i olien, til kødet er gennemstegt. Læg kyllingen i en si og lad overflødig olie dryppe af. Hak grøntsagerne og skyl salaten. Varm brødene i en tør stegepande er par sekunder på hver side. Fordel kylling, grønstager og Raita på brødene og rul dem sammen til wraps.
Skær kyllingen i tern og steg sammen med karrypasta i olien, til kødet er gennemstegt. Læg kyllingen i en si og lad overflødig olie dryppe af. Hak grøntsagerne og skyl salaten. Varm brødene i en tør stegepande er par sekunder på hver side. Fordel kylling, grønstager og Raita på brødene og rul dem sammen til wraps.
Tjek også: spansk kartoffeltortilla, jordbærkompot med lime eller taco med bønner opskrifter.