Vegatest tema

En vegatest er en hurtig og smertefri måde at afdække ubalancer og belastninger i både krop og sind. Vegatesten er med til at udpege problemområder i kroppen og bevirker, at man kan sætte specifikt ind.

En Vegatest er en resonanstest, som via et måleapparat måler værdien af kroppens evne til at optage næringsstoffer, og dens evne til at udskille affaldsstoffer, skabe energi og naturligvis forsvare sig mod psykiske belastninger og blokeringer.

En behandling foregår "blindt," dvs. at behandleren fortæller patienten om problemerne, før patienten selv fortæller noget.

I testen indgår specielle testampuller for jordstråler, elektro-magnetiske belastninger og vandårer. Naturmedicin-ampuller og kontrolampuller indgår ligeledes i testen. Disse fortæller om hvad det opnåede resultat betyder for patientens helbredstilstand.

Testen indeholder også et "biologisk index" og en procenttest til måling af vævskvaliteten i kroppen.

Hvad kan behandles med en vegatest?

En vegatest tjekker man klienten, om dennes krop er påvirket af jordstråler, vandårer, gitternet etc., eller om klientens krop har været udsat for påvirkninger fra elektromagnetiske felter.

Belastninger og restsvingninger i kroppen menes at være tilstrækkelige til at skabe lidelser af forskellig art hos klienten, idet de hæmmer kroppens evne til at fungere normalt.

Vegatestere mener at antallet og styrken af de fejlsvingninger, som ligger i cellerne, afgør hvor ubehagelige symptomer man får ved f.eks.:

  • allergi
  • kræft
  • eksem
  • fibromyalgi
  • fordøjelsesbesvær
  • gigt
  • hormonelle problemer
  • migræne
  • psoreasis

Hvordan foregår en behandling med vegatest?

Den tekniske side af testen består af et let dobbelttryk med en sondespids (ligner nærmest en kuglepen) på en af patientens fingre, mens patienten samtidigt i den anden hånd holder en kontaktelektrode. Dette skaber en forbindelse til de testampuler der ønskes afprøvet og til apparatet som med lyd på en skala viser resultaterne.

Testampulerne er krystaller som er homøopatisk fortyndet. Disse har hver deres frekvens, som sendes gennem patientens krop og fortæller om dens tilstand udfra kroppens reaktion. Strømstyrken som sendes gennem kroppen er ganske svag og kan ikke mærkes.

Med vegatesten finder man fejlsvingningerne i kroppen og lader derefter klienten indtage naturmedicin, som indeholder de fejlsvingninger, behandleren fandt i kroppen. Herved bliver fejlsvingningerne udløst og forsvinder ud af kroppen, og klientens celler bringes tilbage til at svinge med normal frekvens.

Den naturmedicin, som en vegatester behandler med, kaldes resonanshomøpatisk naturmedicin. Naturmedicinen fremstilles af naturens egne virkemidler fra dyre-, plante- og mineralriget. Udtræk fra disse blandes og fortyndes i et bestemt forhold.

Naturmedicin virker sjældent lige her og nu, men er godt til at opbygge kroppen på længere sigt. Ofte kan man have glæde af at kombinere brugen af syntetiske lægemidler og naturmedicin. Dog er det ikke alle lægemidler og naturprodukter, der må tages samtidig.

Artikler

artikel

Spædbarnets urin

De første døgn kan barnets urinmængde være sparsom, men barnet skal have ti...

Redaktionen 14/10/2003
artikel

Æggestokkene, livmoderen og livmoderhalsen

I æggestokkene, livmoderen og livmoderhalsen, kan der opstå sygdomme som bl...

Redaktionen 03/02/2009
artikel

Børnesygdomme

Det kan være svært at afgøre om et lille barn er sygt. Sommetider optræder ...

Redaktionen 23/01/2009
kategori

Kiropraktik

En kiropraktor kan hjælpe med problemer i muskler og led i f.eks. ryg og na...

Redaktionen 19/02/2009
artikel

Urinvejsinfektion

Infektion i urinvejene er en meget almindelig lidelse. Hos spædbørn er det ...

Redaktionen 14/10/2003
artikel

Interstitielle lungesygdomme

Interstitielle lungesygdomme kommer af betændelseslignende tilstande i lung...

Redaktionen 07/11/2007
kategori

Børns hudproblemer

En velplejet hud er et vigtigt forsvar mod varme, kulde og ikke mindst sygd...

Redaktionen 14/03/2013
artikel

Gastrisk bypass

De første kirurgiske indgreb mod fedme blev foretaget i 1950'erne, men side...

Redaktionen 21/03/2006
artikel

Kost, adfærd og indlæring

Barnet kost har stor betydning for dets adfærd og indlæring. Læs om kostens...

Redaktionen 25/01/2009