Ansigtszoneterapi kategori

Med ansigtszoneterapi kan man forebygge en lang række sygdomme, men det er også muligt at lindre ubalancer, muskelsmerter og spændinger samt stress relaterede problemer.

Ansigtszoneterapi er en moderne terapiform, hvis rødder strækker sig mange tusinde år tilbage, både i ægyptiske, orientalske og indianske samfund.

Igennem de sidste 20 år har man samlet disse behandlingsmetoder og udviklet terapiformen bl.a. via studier hos den indianske normadestamme Mapuches og den vietnamesiske læge Dr. Quoc Chau, som forsker i behandling af nervesystemet via ansigtet.

Ansigtszoneterapien udføres via manuel stimulation af zoner og punkter i ansigtet. Metoden praktiseres på samme måde som fodzoneterapien. Først foretages en undersøgelse og diagnosticering, hvor ubalancer vurderes individuelt ved gennemførelse af en grundbehandling.

Derefter efterbehandles via stimulering af punkter som er kombineret ud fra orientalske medicins grundprincipper, antikke indianske behandlingsformer, meridianteorien, sammenfattet med neuro-anatomiske observationer samt viden om det centrale nervesystem.

Ansigtszoneterapien er udviklet af den danske zoneterapeut, akupunktør, kinesiolog og kranio-sakral-terapeut, Lone Sørensen Lopez. På grundlag af mange års terapeutisk arbejde med klienter i Argentina, har denne terapi opnået anerkendelse på internationalt niveau.

Ansigtszoneterapeutens uddannelse

Uddannelsen som ansigtszoneterapeut foregår i København ved Lone Sørensen Lopez. Uddannelsen strækker sig over 5 moduler og 80 timer.

Zandra Willumsen og Den Danske Zoneterapeut Skole ApS har i dag alle rettigheder til at uddanne ansigtszoneterapeuter i Danmark. Zandra Willumsen har siden sin første rejst til Argentina i 1998, arbejdet med konceptet og har sammen med Lone Sørensen Lopez undervist og uddannet mange ansigtszoneterapeuter i Danmark.

Hvad kan behandles med ansigtszoneterapi?

En behandling med ansigtszoneterapi kan medvirke til lindring af følgende symptomer/sygdomme:

 • Fordøjelsesproblemer
 • Svækket immunforsvar
 • Hovedpine/migræne
 • Ansigtslammelser/føleforstyrrelser
 • Overvægt
 • Menstruationsproblemer
 • Hedeture
 • Gigt- og ledsmerter
 • Stofskifteproblemer
 • Svimmelhed
 • Stress

Denne terapi egner sig til behandling af symptomer af organisk, kemisk, muskulær karakter, samt til afhjælpning af emotionelle problemer, stresssymptomer, søvnløshed, barnløshed, seksuelle forstyrrelser og meget andet.

Ansigtszoneterapien har også en rekonstruerende og opstrammende virkning. Således egner behandlingen sig udmærket til at behandle rynker og andre påvirkninger af ansigts væv og hud.

Hvordan foregår en behandling med ansigtszoneterapi?

Ansigtszoneterapien udføres via manuel stimulation af zoner og punkter i ansigtet. Metoden praktiseres på samme måde som fodzoneterapien.

Først foretages en undersøgelse og diagnosticering, hvor ubalancer vurderes individuelt ved gennemførelse af en grundbehandling.

Ved stimulering af neurologiske punkter og akupunkturpunkter i ansigt og kranie, sendes impulser via centralnervesystemet til hjernen, hvor neurotransmitterne oplades og sendes videre til kroppens organer. Herved reguleres den kemiske proces, blodkredsløbet. Samtidig reguleres den psykiske balance.