Ærlighed Artikel

Hvis man er ærlig, ved andre hvem man er. Det kræver nogle gange mod at sige lige hvad man tænker og føler, men når man gør det, bliver den anden glad og føler sig tryg ved én. At tale ærligt om sex og følelser kan være svært, hvis man ikke har en god portion øvelse med hjemmefra i "bagagen".

Ærlighed gir' jackpot

Hvis man er ærlig, ved andre hvem man er, og dette skaber tillid

Hvis man er ærlig, ved andre hvem man er, og dette skaber tillid.

At være uærlig er som at pisse i bukserne - det føles dejligt varmt i starten, men senere bliver det til noget koldt og klamt, man ikke kan slippe af med.

Hvis man ikke er ærlig, kan de andre ikke finde ud af hvem man er. Og så kan de heller ikke blive rigtig glad for én.

Hvis man er ærlig, ved andre hvem man er - og så kan de bedre finde ud af, hvem de måske er forelsket i!

At turde være ærlig omkring tanker og følelser kræver mod

Det kræver nogle gange mod at sige lige hvad man tænker og føler, men når man gør det, bliver den anden glad og føler sig tryg ved én. Han eller hun vil opfatte det som en kæmpe tillidserklæring, at man tør være åben. På den måde får man også gode veninder og kammerater.

Det er ikke altid, vi er gode til at være ærlige. Det kommer an på, om vi har oplevet andre være ærlige om hvad de tænker og føler - forældre, venner, dem i klassen, osv. Men man kan godt blive bedre til det, hvis man tør gå i gang med at øve sig. Hvis du har svært ved det, så start for eksempel med at snakke med en god ven om det der med at være ærlig!

At tale ærligt om sex og følelser kan være svært, hvis man ikke har en god portion øvelse med hjemmefra i "bagagen".