Den nemme og bekvemmelige bøjle nyhed

Dem, der har prøvet at gå med den traditionelle bøjle, ved nok godt, at det ikke ligefrem er den mest spændende oplevelse. Heldigvis findes der et alternativ, som måske kan få nogen til at genoverveje, om en bøjle ikke alligevel skulle være noget for dem.

Den usynlige bøjle

Den usynlige bøjle er selvfølgelig invisalign, og dette er ikke bare hvilken som helst bøjle. Invisalign er nemlig verdens største og mest førende inden for kosmetiske tandretninger, som er en diskret og effektiv løsning til en fornuftig pris. Systemet benyttes derfor over hele verden, heraf også i Danmark, og udvikles løbende i takt med ny forskning.

Hvorfor vælge Invisalign?

Svaret på dette spørgsmål ligger selvfølgelig i, hvad fordelene er med Invisalign, samt hvad Invisalign tilbyder, som de traditionelle bøjler ikke gør. Og som nævnt tidligere, så er Invisalign et godt alternativ til de gamle bøjler, som mange finder mindre præsentable.

Grunden til dette er, at Invisalign-bøjles kan tages af, når man har lyst til. Dette skal dog kun gøres, når man skal spise eller børste tænder. Resten af tiden, det vil sige 20 til 22 timer i døgnet, skal man have bøjlen siddende i munden, så den kan gøre sit arbejde. Det er meget simpelt at tage sin Invisalign af, og man behøver ikke at bekymre sig, om det er muligt, at indersiden af munden kan blive ramt af skinnerne, eller noget mad sætter sig fast i dem. Så hele oplevelsen med denne bøjle er helt uden besvær og ubehag, hvilket ikke helt kan siges om den traditionelle bøjle.

Det er også altid en stor fordel, at man kan tage dem af. Det gør det meget nemmere for eksempel at børste tænder, da man ikke behøver at manøvre sig omkring skinnerne foran spejlet. Man har nok også hørt, at man ikke må spise karameller, når man har skinner på, men dette behøver man overhovedet ikke at tænke på her. Man nyder bare karameller i den korrekte, moderate mængde, hvorefter det bare er med at tage bøjlen på igen. For som nævnt tidligere, så skal man tage den af, når man skal spise, hvilket gør det en del mere praktisk at have med at gøre.

Til sidst er der selvfølgelig dét, at den er usynlig. Bøjlen fra Invisalign er lavet af gennemsigtig plast, hvilket gør det muligt at have den på uden at skulle bekymre sig om, hvordan det ser ud. Dette kan være meget rart, da mange ikke synes, at skinnerne ser særlig pæne ud, hvilket ikke altid kan være godt for selvtilliden. Så på mange måder kan Invisalign være en rigtig god, skræddersyet løsning for dem, der har brug for en tandretning.

Dette indhold er sponsoreret