Derfor skal du bruge håndsprit nyhed

Denne artikel indeholder annoncørbetalt indhold

Der er rigtig mange gode grunde til at benytte sig af håndsprit. Håndsprit er for eksempel særligt velegnet til at rense hænderne på steder, hvor der ikke er nogen mulighed for at vaske dem med vand og sæbe. Det kan for eksempel være efter en tur i skoven, men generelt kan det være en rigtig god ide altid at have en håndsprit med i tasken eller i bilen, så du altid er forberedt, hvis du ikke har mulighed for at vaske hænder.

3 gode grunde til at bruge håndsprit

Der er mange fordele ved at anvende håndsprit. Nedenfor har vi samlet 3 gode grunde til at bruge håndsprit:

  1. Effektiv desinficering
  2. Slip for bakterier og virus
  3. Hold en god håndhygiejne

Håndsprit bliver blandt andet fremstillet af alkohol, som har en unik evne til at desinficere både overflader og hænder. Du kan dermed både bruge spritten til at tørre borde, bænke og lignende overflader af, hvis du ikke ønsker at risikere fremmede bakterier eller virus. Det samme gør sig gældende for hænderne. Her er håndsprit mindst lige så effektivt som en grundig håndvask med både vand og sæbe, men det er ikke alle steder, det er tilgængeligt.

Du har for eksempel ikke mulighed for at vaske dine hænder, når du er på tur ude i skoven. Håndsprit er også guld værd, hvis du for eksempel skal på toilettet et sted, hvor du ikke har mulighed for at vaske dine hænder. Det kan være, at der ikke er tilsluttet vand, eller at der ikke er mere sæbe.

Hvor kan jeg købe håndsprit henne?

Håndsprit kommer i mange forskellige tuber og flasker samt størrelser, så du har mulighed for at vælge lige netop den størrelse og flaske eller tube, der passer til dit behov. Har du for eksempel behov for at have et desinfektionsmiddel med i tasken, kan du med fordel vælge en lille tube. Har du behov for at rense overflader, så kan det være en god ide at vælge en sprayflaske. Har du en pumpe, som trænger til at blive fyldt op, kan du købe en opfyldningsflaske.

Hvor du skal købe din håndsprit henne afhænger blandt andet af, hvilken størrelse og type flaske eller tube, du har behov for. Du kan dog typisk både finde håndsprit i velassorterede supermarkeder, på apoteker, i helsevarebutikker og ikke mindst på nettet. Hvis du er på udkig efter forskellige valgmuligheder, kan det være en fordel at kigge på internettet, da det typisk vil være her, du kan finde det største udvalg på samme sted. Som regel har du også mulighed for at vælge håndsprit enten med eller uden duft.