Få sundere tænder med et virtuelt tandlægetjek – Nemt og hurtigt! nyhed

Denne artikel indeholder annoncørbetalt indhold

Dine tænder spiller en kæmpe rolle for hele kroppens sundhed. Det er dog de færreste der ved, hvor stor en betydning mundhygiejnen har for helbredet. Knap halvdelen af danskerne kender til sammenhængen mellem manglende mundhygiejne og de konsekvenser det kan have for helbredet.

Danskerne har brug for en løsning, som passer ind i deres travle hverdag. Det skal være nemmere at holde øje med sine tænder og deres tilstand. Det gør det nemmere at finde de metoder, der fungerer bedst for netop ens egne tænder. Måske har Adent Health udviklet løsningen, der opfylder danskernes behov og ønsker?

Fokus på bedre mundhygiejne

Tændernes sundhed spiller en vigtig rolle i vores helbred, den har stor indflydelse på vores immunsystem og bedring efter sygdom. Flere undersøgelser understøtter sammenhængen mellem vores generelle sundhedsstatus og tilstedeværelse af infektioner i munden.

Tilbagevendende eller hyppige helbredsproblemer i munden kan være; tandkødsbetændelse, tandkødssygdomme, hulrum eller infektion. Disse tilstande er almindelige iblandt en stor del af befolkningen, men bidrager ikke til det gode helbred.

Scan dine tænder hjemmefra

Overalt i verden er folk blevet rådet til at blive hjemme og annullere unødvendige aftaler, som mange steder, der inkluderer ikke-hastende tandlægeaftaler. Det gør teknologien endnu bedre, med det faktum, at man ikke behøves nogen fysisk kontakt, for at opnå en komplet tandkonsultation.

Adent Health har udviklet en ny teknologi, som gør det muligt for tandlæger at lave digitale konsultationer. Adent tilbyder verdens førende CE-mærkede app, baseret kun på smartphone. Man kan scanne sine tænder hjemmefra og få foretaget et virtuelt tandlægetjek.

Det betyder, at man blot med sin smartphone kan få et bedre indblik i sin mundhygiejne og tænders sundhed. Appen er udviklet med fokus på at skabe bedre rutiner for tandpleje for alle.

Adent er udviklet til at analysere specifikke symptomer på dårlig mundhygiejne. Ved gratis scanning af dine tænder modtager du inden for 3 dage en personlig tandvurdering fra din online tandlæge. I forbindelse med dette online tjek, bliver der taget stilling til, om det er nødvendigt med et besøg på den fysiske tandlægeklinik.

Teknologien bag Adent Health

Adent Healths tand-analyse er baseret på kunstige intelligens som kan scanne billeder af dine tænder og din mund. Ved hjælp af billederne kontrolleres din mundhygiejne, men et særligt fokus på tandsygdomme, som bl.a. tandkødsbetændelse, tandsten og tandforfald.

Tand-analysen giver dig mulighed for at oprette forbindelse direkte til din tandlæge, som yder eksterne, online konsultationer. På den måde, kan man sende sin efterspørgsel afsted, når det passer ind i sin egen hverdag. Appen understøtter altså konsultationer baseret på fotos eller video, hvor du kan følge op på forhold eller behandlinger. Din data bliver lagret og du kan følge med i din bedring og resultater af bedre hygiejne