Guide til at starte dit eget yogastudie nyhed

Yoga er blevet meget populært over de seneste år. I et samfund som vores, er en stressende hverdag blevet til en normalitet. Behovet for at kunne puste ud og tage afstand fra sin hverdag er dermed også steget - det er her yoga er blevet en perfekt løsning for mange. Yoga styrker både dine muskelgrupper, løsner spændinger og giver mentalt overskud. Noget de fleste har et ønske om. Hvis du også er blevet grebet af yoga og ønsker at det ikke kun skal være et pusterum fra hverdagen, men rent faktisk blive din hverdag, hvorfor så ikke starte dit eget yogastudie? For at starte dit eget yogastudie er der dog nogle ting du skal overveje først.


Find det perfekte lokale

Det er først og fremmest vigtigt at du finder det helt rigtige lokale til dit yogastudie. Der skal være nok plads, god udluftning og så skal du overveje hvilken placering det skal have. Eksempelvis er der flest kunder i storbyerne, men samtidig er huslejen for lokalerne dyre og du vil møde en del konkurrenter. I provinsen er der derimod ikke så mange konkurrenter, huslejen er billigere, men der vil også være færre kunder - til at starte med i hvert fald. Overvej derfor nøje hvilke ønsker du selv har samtidig med hvor det vil give mest mening at starte et nyt yogastudie.

Køb det rigtige udstyr

Der findes mange forskellige former for yoga. Derfor skal du beslutte dig for hvilke former du vil tilbyde og hvilket udstyr der skal til. Yogamåtter er nok det vigtigste redskab, men til nogle yogaformer skal du også bruge lette vægte eller foam rollers. Det er vigtigt med det rigtige udstyr, i en ordentlig kvalitet som kan holde til mange sessioner. Du kan prøve google “yoga udstyr”, så kan du finde en masse steder som tilbyder yoga udstyr.

Finansiering af yogastudiet

Det kan være dyrt at starte sit eget yogastudie, specielt fordi huslejen til lokalet og udstyret ikke betaler sig selv. Hvis du i forvejen har pengene til det eller er i gang med at spare op, vil du allerede kunne gå i gang med at undersøge mulighederne. Men for så mange andre er det ikke altid så nemt at leve deres drøm, fordi pengene ikke rækker til det. Helt basalt er der 3 muligheder for at finansiere sit nye yogastudie på: Egen opsparing, investorer eller lån. Man kan selvfølgelig også kombinere disse på kryds og tværs. Har man f.eks. selv en opsparing, men strækker det ikke helt, er der mange muligheder for at supplere med et mindre lån, som f.eks. et kreditlån. Et kreditlån handler i bund og grund om, at du låner penge ved et realkreditinstitut som typisk arbejder sammen eller er ejet af en bank, eller direkte låner et kredit fra banken. Når du har lånt pengene er der en forventning om, at du betaler pengene tilbage når du har råd til det igen. Der findes også andre lånetyper derude som man kan overveje, vigtigt er det dog at du husker at se dig godt for og går efter det billigste overhovedet muligt. Brug gerne en låneguide og en sammenligning-service så du kan blive klogere på hvad du skal gå efter. Hvor mange penge der skal bruges, kommer meget an på hvor store lokaler du skal bruge, hvor i landet det ligger og hvor meget udstyr du skal bruge. Overvej om det ikke kan vente mens du sparer yderligere op, så du undgår at skulle optage lån for at komme i gang, selvom det kan synes uoverskueligt, så vil du stå stærkere rent økonomisk.

Brug de sociale medier

Når du har fået styr på pengene og hvilket lokale og udstyr du skal have, er det på tide at tænke på dine kunder. Det er vigtigt at du bruger nogle af dine penge på markedsføring. Markedsføringen skal både ske inden dit lokale er klar og selvfølgelig efter. Det er vigtigt at gøre potentielle kunder opmærksom på, at der vil komme et nyt yogastudie til byen og at du kan tilbyde dem noget helt fantastisk. Hertil vil du både kunne benytte dig af de sociale medier som Facebook eller Instagram, hvor du opretter en virksomhedsprofil og tager seerne med på din yoga-rejse. Dette kan du gøre ved at poste billeder af dit yogaudstyr eller billeder og information omkring dit nye yogastudie, som du er i gang med at forberede. Det er både billigt og kræver ikke specielt meget tid. Du kan også vælge at bruge lidt flere penge på markedsføringen ved at få hjælp af et eksternt marketing- eller mediebureau.

Sponsoreret af Lead Supply