Hårkur: Hvilken passer bedst til din hårtype? nyhed

Dette er sponsoreret indhold

Er dit hår ved at være kedeligt at se på eller trænger manken bare efterhånden til en kærlig hånd? Det kan også være at du har problemer med hårbunden, hvor du eventuelt deler med skæl eller irritation. Det er ihvertfald irriterende hvad enten man døjer med irriteret hårbund eller en træt og kedelig hårpragt. Men så er det godt at det er noget man kan gøre noget ved, da der jo findes et hav af produkter til pleje af håret. Men med det store udvalg kan det også være svært at vide hvad man skal vælge, og hvad der helt præcist passer til en og ens hårtype. Står du derfor i en situation hvor du mangler råd til hvilken hårkur du skal vælge? Så læs med videre her eller tjek Testsektionen.dk og du vil forhåbentlig blive en smule klogere.

Hårkur til tørt og kedeligt hår

Den første hårkur er til tørt hår og her kan du meget nemt lave en helt selv med ting fra dit hjem. Her kan du inkorporere ingredienser som æg, naturlige olier og honning. Alle disse ingredienser vil være med til at fugte dit hår tilstrækkeligt, og gøre det stærkt så du undgår de spaltede spidser. Så har dit hår en tendens til at knække eller har du mange spaltede spidser så kunne du overveje en hjemmelavet hårkur med gode ingredienser fra dit eget hjem. Der er ikke noget bedre end at tilføre slidt hår nyt liv.

Hårkur der gavner hovedbunden

Hvis du døjer med tør hovedbund ville du med fordel kunne tage en arganolie i brug. Arganolie passer egentlig til de fleste hårtyper og længder, men er god til dig hvis hovedbund også trænger til en kærlig hånd. Så døjer du med skæl og tør hovedbund vil olien både hjælpe på det samtidig med at tilføre dit hår både glans, fylde og styrke.

Grønt ler til svagt hår

En alternativ hårkur som ikke alle kender til er grønt ler. Ikke mange kender til goderne ved det grønne ler når det kommer til hårpragten, men det indeholder faktisk mange gode mineraler og metaller. Det er tilmed en ret så nem måde at tilføre ens hår både fylde og nyt liv. Så er dit hår svagt og kedeligt at se på og kunne det godt bruge et friskt pust og noget liv, så kunne det være du skulle overveje at investere i noget grønt ler.