Hvad skal du have til frokost? Smørrebrød! nyhed

Vælger du altid de samme cafeer og de samme retter, når du skal ud og spise? Selvom at det altid er en sikker vinder, når man går med det, man kender, er det altså også meget rart at prøve noget nyt en gang imellem - især når det kommer til mad.

Noget, som tit bliver glemt, når der skal vælges frokost, er faktisk den lækre, danske spise, smørrebrød. Det er super lækkert, men det er desværre også gået lidt i glemmebogen i forhold til populære caferetter. Så det er måske denne danske frokost med lækkert smørrebrød, du skal have næste gang, du skal på restaurant eller cafe.

Prøv en frokost med lækkert smørrebrød i København

Hvis du tager et kig på fx Cafe Gammeltorvs hjemmeside, kan du se mere om denne lækre cafe i København, som udelukkende serverer lækker, dansk mad - og herunder selvfølgelig også smørrebrød.

Hvis du er lækkersulten efter smørrebrød, skal det også gøres rigtig, og så skal du selvfølgelig have frokost med lækkert smørrebrød et sted, hvor de ved, hvordan det skal gøres. En hjemmelavet leverdreng med en sølle agurk på kan nogle gange være det lækreste, men hvis man gerne vil have ultra delikat, højtbelagt smørrebrød, er det altså bedst, hvis du tager på cafe, restaurant eller et lignende sted, hvor der er styr på det.

Mange forskellige varianter

Det, som er så skønt ved at spise smørrebrød til frokost, aftensmad eller natmad, er selvfølgelig, at der er så mange forskellige slags at vælge imellem. Så uanset hvad du normalt er til og synes er lækkert, skal der nok være noget, som falder i din smag, hvis du vælger, at det skal være frokost med lækkert smørrebrød.

Vigtigt er det dog, at du er til brød og pålæg, da det naturligvis er det, som smørrebrød består af, men ellers er der en masse spændende varianter. En klassiker er eksempelvis Stjerneskud eller Dyrlægens Natmad, som begge har en særlig plads i smørrebrødsverdenen.

Hold fast i de stolte, danske madtraditioner

Udover at det er en god spise at vælge, fordi der er så mange forskellige varianter at vælge imellem, er det også en god ide med en frokost med lækkert smørrebrød, fordi vi ikke må glemme denne lækre, danske spise.

I takt med at hele verden åbner sig mere op for andre kulturer, religioner og nationaliteter, er det danske køkken også ved at blive en lille smule glemt. Selvfølgelig må alle de lækre og anderledes retter fra hele verden også gerne fylde, men vigtigt er det stadig at holde fast i de stolte, danske madtraditioner, som går flere hundrede år tilbage. Smørrebrødet er i hvert fald en af de danske madtraditioner, som nødigt skulle gå i glemmebogen, og det kan du støtte op om med en frokost med lækkert smørrebrød.