Sådan er du med til at skabe sundhed for andre med zoneterapeut uddannelsen nyhed

Dette indeholder sponsoreret indhold

De fleste mennesker går med en lille eller stor drøm i maven om at gøre en forskel for andre mennesker. Men der er mange forskellige måder, hvorpå man kan gøre noget godt for andre. Du kan eksempelvis gøre gode gerninger, passe og pleje andre mennesker eller du kan være med til at forbedre folks sundhed. En af de måder du kan være med til at skabe sundhed og velvære for andre mennesker er gennem zoneterapeut uddannelse, hvor du kan være med til at skabe velvære for folk gennem zoner i fødderne. Hvis du gerne vil læse mere om, hvordan du skaber sundhed for andre med zoneterapeut uddannelsen, læs med her.

Hvad er zoneterapi?

Zoneterapi er kort fortalt en alternativ behandlingsform eller metode, også kaldet refleksologi, der som oftest udføres ved fødderne. Det zoneterapi går ud på er, at en terapeut med trykpåvirkninger ét sted på kroppen forsøger at forbedre en funktion eller kurer en smerte et andet sted på kroppen. Bag zoneterapi er hele teorien, at kroppen er opdelt i delområder, som både kommunikerer og vekselvirker med kroppen som helhed. Sagt med andre ord, tror zoneterapeuter på, at bestemte zoner på foden taler sammen med bestemte organer i kroppen.

Hvordan foregår uddannelsen?

En uddannelse som zoneterapeut har en samlet varighed af cirka to år, hvor du går i skole en aften om ugen og starter med introduktionsweekend, så du kan lære det hele at kende. Under uddannelsesforløbet er der fire fag du skal gennemgå. Du vil blandt andet kunne se frem til 340 lektioner zoneterapi, 35 lektioner ernæring, 30 lektioner regnskab og markedsføring og til sidst 25 lektioner anden alternativ behandling. På den måde får du altså en fyldestgørende uddannelse, hvor du kan være med til at skabe sundhed for andre. Du skal være opmærksom på, at hvis du har gennemført nogle af disse fag fra tidligere uddannelser, er det muligt at få merit for faget ved dokumentation.

En anden ting du skal være opmærksom på er, at hvis du ikke har en sundhedsfaglig baggrund, som eksempelvis sygeplejerske, eller er registreret alternativ behandler, skal du gennemføre tre ekstra fag for at blive zoneterapeut. De tre fag er 200 lektioner af anatomi eller fysiologi, 100 lektioner patologi og 50 lektioner sundhedspsykologi. Når du har alle tre fag gennemført, kan du frit starte på uddannelsen.

Hvor kan du læse zoneterapi og hvad koster det?

Der er tre forskellige steder i landet, hvor du har mulighed for at uddanne dig som zoneterapeut hos Lasota. Hvis du gerne vil tage uddannelsen på Sjælland, har du mulighed for at tage den i København. Hvis du derimod gerne vil tage den i Jylland, har du mulighed for at tage den både i Fredericia og Hobro.

Men en zoneterapeut uddannelse er ikke gratis, som mange andre uddannelser. Den samlede pris for en sådan uddannelse ligger omkring cirka 58.000 kroner, hvor du får både bøger, materialer, skriveredskaber, papir, undervisning, eksamen, diplom og eksamensbevis med i prisen. På den måde får du altså en samlet pakke, så du kan være med til at skabe sundhed for andre.