Sådan får du udglattet og fugtmættet hud nyhed

Vil du gerne have en udglattet og fugtmættet hud? De fleste af os bruger en del af vores morgen og aften på, at påføre forskellige produkter til huden. Det gør du måske også? Der er ikke noget mere tiltalende end en smuk og glødende hud, der ser ungdommelig og bare fremstår super sund. Det er dog ikke realiteten hos mange af os. Dit udseende er en stor del af dig, og det er helt forståeligt, at du også gerne vil have en sund, udglattet og fugtmættet hud. Hvis du virkelig gerne vil give din hud et boost, kan du overveje at undersøge mulighederne for mesoterapi hos Alfa Omega.

Hvad er mesoterapi?

Mesoterapi er en behandlingsform, hvor du vil kunne se, at din hud virkelig får et fugtboost. Huden bliver dermed lækker, og får en ungdommelig glød. Man kan argumentere for, at mesoterapi er en behandling for dig, som gerne vil have en sund og glødende hud, som stadig er naturlig. Du kan finde forskellige behandlingsformer til din hud, men hvis du leder efter et naturligt resultat, så bør du læse mere om muligheden for mesoterapi. Behandlingen er effektiv mod ældningstegn, som de fleste både kvinder og mænd oplever gennem tiden. Det er nemlig en uundgåelig del af livet. Med mesoterapi vil du se øjeblikkelige resultater, hvilket er en fordel, som tiltaler mange. Du vil derfor gå ud fra klinikken med en fugtig og udglattet hud, da det mellemste lag i huden bliver mættet med både vitaminer, aminosyrer og hyaluronsyre.

Få naturlige resultater

Dine unikke ansigtstræk vil ikke ændres med mesoterapit, og derfor er det også en populær behandling. Du kan nemlig opnå naturlige resultater, som de fleste er på udkig efter. Behandlingen bliver udført på følgende måde:

  • Små og lette prik i hudens overflade
  • Cocktail af forskellige vitaminer, aminosyrer og hyaluronsyre tilføres til huden
  • Rammer lag i huden, som du ikke selv vil kunne nå

Måden der skabes de naturlige resultater, gennem behandlingen, er ved at du får tilført cocktailen til huden. Når du morgen og aften står og påfører serum og diverse cremer, så vil du slet ikke nå ned i de lag, som mesoterapien kan nå. Din hud vil efter mesoterapien selv starte reparationsprocessen, og dermed være med til at forny elasticiteten af huden. Huden kan godt virke en smule varm og rød efter behandlingen, men den er ganske ufarlig og vil efterfølgende give dig et lækkert resultat. Du kan kontakte klinikken, hvis du vil have en mere dybdegående beskrivelse af processen, men også hvis du er i tvivl om, hvor mange behandlinger der passer bedst til dig.

Kom i kontakt med Alfa Omega Klinikken på 32 203 203, [email protected], eller mød dem i klinikken på Højbro Pl. 21 · 1200 Kbh. K

Dette indhold er sponsoreret