Sådan slipper du af med ammehåret efter graviditeten nyhed

Dette indhold er sponsoreret

Hairlust er et dansk brand, som er dedikeret til at bevare og forbedre den naturlige skønhed. Derfor har Hairlust designet en række hårpleje produkter, hvor fokusset er på at fremstille naturlige produkter, som skal kunne hjælpe både med den indre og ydre hårpleje. Hairlust er ikke kun et hårpleje brand, men de er også sat i værk, for at bryde tabuet omkring hårtab, hvor de vil være med til at give folk både et mentalt og fysisk løft i selvværdet og selvtilliden. Derudover gør Hairlust en forskel, ved at fremstille økologiske produkter med fokus på bæredygtighed, som også bidrager til lidt luksus i hverdagen. Med sunde og naturlige ingredienser kan produkterne bruges af både mænd og kvinder. Ofte lider kvinder af hårtab efter en graviditet, som mange kvinder er kede af. Du kan derfor læse med her, hvor du får tre gode tips til, hvordan du kan slipper af med ammehåret.

Få gang i hårvæksten

Som nybagt mor, så er hverdagen pludselig vendt på hovedet, og man har travlt med at tage sig af babyen. Dette gør, at man godt kan komme til at glemme, at få spise sundt og varieret. Dermed får man en alle de grøntsager som er nødvendige i dagligdagen. Derfor anbefales det, at du tager Hair Growth Formula Gummies, som en hjælp til ammehår og hårtab efter fødslen. Denne vingummi udgaver indeholder alle de vigtigste vitaminer og mineraler, som dit hår har brug for, for at få hårvæksten i gang igen efter fødslen.

Tykkere hår efter graviditeten

Har du normalt fint hår, men har lidt af hårtab efter graviditeten, så kan det være en god ide at få tilpasset dine hårprodukter derefter. Her anbefales det, at du får skiftet din normale shampoo og balsam ud med Hair Growth & Repair Set fra Hairlust. Du vil blive overrasket over hvor stor en forskel og effekt, der vil være, ved at bruge disse produkter fra Hairlust. Dette produkt er med til at styrke dit hår og forebygge spaltede spidser, som er med til at du kan bibeholde det hår du har, mens nyt sundt hår vokser ud.

Tilfør håret mere volumen

Når du har vasket dit hår rent, så bør du bruge Scalp Follicle Treatment & Volumizer, som du tilfører din hovedbund ved hårrødderne. Denne volumegivende behandling er med til at skabe en sund hårvækst samtidig med, at den tilfør dit hår mere volume helt nede ved rødderne.