Selvforkælelse – et vigtigt redskab for dit velvære nyhed

Denne artikel indeholder annoncørbetalt indhold

Sundhed handler ikke blot om at spise sundt samt at motionere – det handler i høj grad også om at være god ved dig selv. Den mentale sundhed er nemlig også med til at påvirke risikoen for at udvikle depression, angst og stress. Især i en travl hverdag med arbejde, familieliv, rengøring, indkøb, madlavning osv. er det vigtigt at forkæle dit mentale velvære.

Dette kan du f.eks. gøre gennem selvforkælelse. Det er både sundt for din sjæl og krop at bruge tid på at pleje og forkæle dig selv. Læs med nedenfor og få idéer til, hvordan du netop passer på dit mentale velvære og sætter fokus på selvforkælelse.

Kosmetisk klinik og laserklinik

For mange er selvforkælelse forbundet med at få det bedre med sig selv. Er du ikke tilfreds med dit spejlbillede, skaber det en indre ubalance, samtidig med det kan påvirke dit selvværd negativt. Derfor vælger flere og flere at ty til en kosmetisk klinik og laserklinik. Her får du mulighed for at give dig selv den ultimative selvforkælelse med behandlinger.

Udvælg de behandlinger, der bedst passer til dig, og som vil gavne dit mentale helbred på bedst mulig vis. Dette kan f.eks. være hårfjerning, rynkebehandling, botox, filler, laserbehandling eller lignende. Der findes et væld af forskellige kosmetiske klinikker og laserklinikker i landet, og det er derfor nemt at finde – uanset om du er på udkig efter en kosmetisk klinik i København, kosmetisk klinik i Århus eller kosmetisk klinik i Hørsholm.

Ansigtsbehandlinger i hjemmet

Du kan også forkæle dig selv på anden vis. Tilføj hverdagsluksus til hverdagen og lav ansigtsbehandlinger derhjemme. Dette vil både være effektivt for din hud og dit velvære. Det behøver hverken at kræve meget tid eller mange penge at lave ansigtsbehandlinger i eget hjem, og derfor kan alle være med. Sæt afslappende musik på, lav en varm kop te, og tænd stearinlys. Nu har du skabt den perfekte atmosfære til ansigtsbehandlingerne.

Ansigtsbehandlingen bør vælges alt efter din hudtype. Døjer du med urenheder, bør du vælge peeling med frugtsyrer og enzymer, udrensende lermasker og salicylsyre på urenhederne. Ønsker du at behandle dit ansigt mod rynker, skal du peele ansigtet, bruge en dermaroller og lægge en ansigtsmaske med masser af A-vitaminer. Afslut denne behandling med en ultrafugtgivende natmaske eller natcreme.

Få en afslappende massage

Slutteligt vil du kunne opnå den ultimative selvforkælelse ved at få en afslappende massage. Her kan du alliere dig med din partner, hvor I giver hinanden en god omgang massage – eller du kan få en professionel kropsmassage. Massagen giver dig fornyet energi til hverdagen, hvor der kræses om alle kroppens muskler og spændinger.

For at sætte prikken over i’et ved massagen er det oplagt at anvende essentielle olier. Essentielle olier har masser af gode effekter, som vil være med til at gøre massageoplevelsen endnu bedre. Der findes mange forskellige essentielle olier, hvis egenskaber er varierende. Derfor gælder det om at vælge den olie, der bedst passer til dine behov. Vælg alt fra opstrammende, afstressende og afgiftende effekter. Når du styrker dit mentale velvære, kan du undgå angst, stress og depression.