Sov dig sundere nyhed

Denne artikel indeholder annoncørbetalt indhold

Mange ved at det er vigtigt at få den rette søvn, men ikke alle ved, hvorfor det er så vigtigt. For lidt eller dårlig søvn, kan have omstridte konsekvenser for dit fysiske og psykiske helbred. Med den rette søvn og den rette mængde af den, så vil du kunne opleve forbedret koncentrationsevne, reaktionsevne og indlæringsevne. Udover det så har søvnen en direkte påvirkning på dit immunforsvar og på din hukommelse. Du sover cirka en tredjedel af dit liv, hvordan du så oplever de andre to tredjedele, det afgøre mængden og kvaliteten af din søvn. Mangel på søvn kan decideret forringe din livskvalitet, du vil derfor her i denne artikel kunne blive klogere på, hvordan du forbedre din søvn, både længden og kvaliteten af den.

Mængden af din søvn er afgørende for at du får en god søvn

Først og fremmest er det vigtigt at du tilegner dig en god døgnrytme. Du har måske allerede nu oplevet, at det kan være svært at sove længe i weekenden. Du står simpelthen automatisk op, på samme tidspunkt som du gør i hverdagene. Dette er fordi din krop har tilvænnet sig vanen og det viser bare, hvor vigtigt det er med et kontinuerligt mønster. Der er cirka en gennemsnitstid på, hvor længe du skal sove, men det er meget forskelligt, hvad den enkelte har behov for. Derfor er det en rigtig god idé, hvis du mærker efter, hvad der giver bedst mening for dig og din krop. Gå i seng på samme tidspunkt og stå op på samme tidspunkt, dette vil give din krop et kontinuerligt mønster og det vil ikke kun blive nemmere for dig at stå op, men også falde i søvn.

Få den rigtige søvn med en boxmadras

Det er dog ikke kun mængden af din søvn der er afgørende for om, hvor god en søvn du får. Når du sover, går du igennem en masse forskellige stadier af søvn, lægger du dårligt er det ikke sikkert du når dem alle. Derfor er det vigtigt at du har en ordentlig boxmadras, så du kan ligge komfortabelt når du sover. Du kan finde en boxmadras lige her. Her kan du nemlig finde et stort udvalg og en dermed også en boxmadras der passer til din økonomi. På den måde er du sikker på at finde en boxmadras der matcher dit behov. Den rette boxmadras er nemlig afgørende for din søvn og dit helbred.