Tandimplantater til overskuelige priser - nu er det endelig slut med at gemme dit smil væk nyhed

Dette indhold er sponsoreret

Har du mistet en eller flere tænder? Går du, og gemmer dit brede smil væk? Drømmer du om hvide tænder på rad og række, men længe undgået at bestille en tid til tandlægen med frygt for den dyre tandlægeregning? For, siger man ikke, at en tandimplantat pris plejer at ramme skyerne?

Hvis du nikker genkendende til ovenstående, så skal du kigge med her. Nu kan du nemlig få tandimplantat til en overskuelig pris, uden at du skal gå på kompromis med kvaliteten. Læs med videre og få svar på hvad et tandimplantat er, hvordan det kan lade sig gøre, og hvorfor et tandimplantat er den helt rigtige løsning for dig.

Hvad er et tandimplantat?

Et tandimplantat er et permanent alternativ til dine rigtige tænder. Hvis du mangler en eller flere tænder, sættes implantatet ind på de oprindelige tænders eller tands plads.

Da de sidder permanent fast, skal du altså ikke bøvle med at tage dem ind og ud hver morgen og aften. Derudover ligner og føles de som dine egne tænder.

Tandimplantatet består af tre enkle dele. Først består det af en implantatsskrue, dernæst en forbindelses-del mellem fiksturen og krone, samt til slut en implantatkrone, der, som kronen på værket, får implantatet til at ligne resten af dine egne tænder på en prik.

Kan jeg få et tandimplantat, og hvordan foregår det?

Hvis et tandimplantat lyder som noget for dig, tilbyder Tandklinikken Wølund & Wolf en gratis forundersøgelse, og kan med høj sikkerhed hurtigt fastslå, om et tandimplantat er løsningen for netop dig. Undersøgelsen består i en samtale om din egen motivation for at få et implantat, et røntgenbillede, samt undersøgelser af forskellige faktorer, som klinikkens tandlæger bruger til den overordnede vurdering. Her kigges eksempelvis på kvaliteten af din kæbeknogle og din overordnede mundhygiejne. Al dette er med til, at med sikkerhed kunne sige, om et tandimplantat er den bedste løsning for dig, eller om du i samarbejde med tandklinikken skal finde et bedre alternativ.

Hvad koster et tandimplantat?

Hos Tandklinikken Wølund & Wolf prioriteres kunderne altid højst. Det er vigtigste er altid at have mange glade og tilfredse kunder, end at have få der føler, at de har betalt for meget. Da Wølund og Wolf har stor erfaring i implantatoperationer, har de på alle parametre optimeret arbejdsforholdene indenfor netop implantater. Det har givet mulighed for at skære det prismæssige dyre bindeled mellem dem og deres leverandører fra, så de på denne måde kan tilbyde topkvalitet til overskuelige priser.

Forundersøgelsen er gratis, og efterfølgende får du en pris. Du er ikke på forhånd bundet på nogen måde, og kan derfor trygt læne dig tilbage og ikke stresse over, om du vil takke ja eller nej til tilbuddet.

Prisen på et tandimplantat ligger på 6.200 kr. pr. styk. Hertil kommer oven i, en pris på abutment og brukzirkrone samt bedøvelse og røntgen. Alt i alt kan du regne med en totalpris på 11.940 pr. tandimplantat, og helt ned til mellem 7.354-9.724 kr. pr. implantat, hvis du er medlem af sygeforsikring Danmark.

Al dette gør Tandklinikken Wølund & Wolf til en af Danmarks billigste indenfor tandimplantater og alt i alt det bedste for dig.