2022 Ultimativ shampoo sammenligning - Hvad er de bedste shampooer til hårvækst og tykkelse? nyhed

Dette indhold er sponsoreret

Hvert år skal millioner af mennesker håndtere den kroniske kamp mod at miste deres hår og håndtere hårudtynding.

Og alligevel stopper få op for at overveje den indvirkning, deres shampoo har på strukturen og tætheden af deres hår..

Ifølge mange nylige kliniske undersøgelser kan den shampoo, du bruger, have en massiv indflydelse på tykkelsen og udseendet af dit hår - og kan endda bidrage til at fremme hårvækst, især når det kombineres med synergetiske produkter.

Faktisk er de fleste mennesker ikke klar over, at den shampoo, de bruger og mener er godt for dem, faktisk kan gøre tingene værre og udløse hårtab - uden at opdage det!

I dagens guide har vores redaktion foretaget en detaljeret analyse af over 30 forskellige shampooer for at finde de 4 bedste. Vi fulgte det derefter op med endnu en runde af tests for at rangere disse 4 shampooer fra bedste til værste, så du kan træffe en informeret beslutning.

Først vil vi se på flere vigtige detaljer og fakta, som alle har brug for at vide om deres shampoo.

Den skjulte forbindelse mellem din shampoo og hårtab

Når det kommer til hårtab, er det de færreste, der har mistanke om, at shampooen kan spille en rolle. Vi tænker alle på genetik og måske vores kost og livsstil, der bidrager til hårtabet - men sandheden er, at vores shampoo kan spille en vigtig rolle i at udløse hårtab og hårudtynding.

Her er årsagen - forskere ved nu, at de fleste shampooer indeholder snesevis af farlige toksiner og tilsætningsstoffer. Disse produkter bruges til at gøre shampooen lettere at producere og holde længere. Men de bruges på bekostning af dit hårs sundhed!

Tænk på det på denne måde - det er ligesom at bruge farlige pesticider på frugtbar jord. På kort sigt fungerer tingene godt - men på lang sigt skader det jordens kvalitet. Det samme fænomen gælder for shampoo og dit hår. På kort sigt kan håret føle sig godt tilpas - men i sidste ende beskadiger de kun dine hårsække.

Men hvorfor kan netop din shampoo være involveret i hårtab? Jamen, det har at gøre med hårsækkene og deres funktion. Når giftige stoffer i konventionelle shampooer når din hovedbund, bliver de absorberet og kan beskadige dine hårsække - den lille struktur er ansvarlig for, at dit hår vokser.

Over tid vil dette føre til tyndt hår og kan endda bidrage til hårtab.

Vigtige ting at kigge efter i en kvalitetsshampoo til bekæmpelse af hårtab

Kriterium #1 - Skal indeholde den rigtige blanding af aminosyrer for at stimulere keratinet

Keratin er en vigtig byggesten i dit hår - enhver mangel på keratin kan føre til, at håret falder ud og at der forekommer problemer med hårvækst. Derfor er det vigtigt at sikre, at din shampoo har den rigtige blanding af aminosyrer, der har vist sig at føre til stigninger i keratinniveauer, ideelt set understøttet af kliniske undersøgelser.

Kriterium #2 - Skal indeholde niacinamid

Niacinamid, også kendt som vitamin B3, er et kraftfuldt B-vitamin, der har kraftige virkninger, når det påføres hårsækkene og hårbunden. Det er også bevist at ved at øge keratinniveauet kan det naturligt føre til styrkede hårsække.

Kriterium #3 - Skal indeholde de rigtige ingredienser til at stimulere hårregenerering

Hvis du vil have din shampoo til at have aktive, terapeutiske virkninger - sørg for, at den har ingredienserne til at gøre det. Derfor indeholder shampoo af høj kvalitet altid ingredienser, der stimulerer hårsækkene og hjælper med at regenerere dit hår naturligt.

Kriterium #4 - Må ikke indeholde kunstige kemikalier eller tilsætningsstoffer

Kvalitetsshampoo skal være naturligt afledt - hvilket betyder, at de ikke indeholder kunstige stoffer og kemikalier. Dette hjælper med at undgå det problem, der blev diskuteret tidligere - nemlig at kemikalier kan forårsage langvarig skade på dine hårsække, som er direkte forbundet med hårtab.

Vores Særlige Evalueringssystem

Bedømmelserne i denne artikel er baseret på et system med specialiserede kriterier. I en omfattende proces sammenligner vi produkterne ved nøje at evaluere ingredienserne, sikkerheden, effektiviteten, retningslinjerne for refusion og den samlede kundetilfredshed. Ved at evaluere disse faktorer kombineret med de seneste undersøgelser og kliniske forsøg gør vi det nemt for dig at vælge det bedste hårvækstprodukt på markedet, samtidig med at du sparer både tid og penge.

De 4 bedste hårvækstprodukter på markedet i dag

Efter timevis af intensiv forskning samt kombinerede vurderinger og online anmeldelser fra kunder som dig taget i betragtning, har vi samlet en liste over de fire bedste hårvækst-shampooer på markedet.

1: Scandinavian Biolabs’ Hair Strength Shampoo

Hovedsagen

Scandinavian Biolabs' Hair Strength Shampoo er lavet af det betroede danske mærke Scandinavian Biolabs. Det blev designet med videnskab, sikkerhed og effektivitet i tankerne - ved at kombinere en særlig blanding af aminosyrer med niacinamid for at fremme sunde keratinniveauer, en af de vigtigste ting, vi leder efter i en kvalitets hårstyrke shampoo.

Dens vigtigste differentiering er dog, at den indeholder små doser af Scandinavian Biolabs' særlige ingrediens Capilia Longa. Denne specielle ingrediens er designet af et bioteklaboratorium i Spanien og har klinisk vist sig i at fremme hårregenerering og styrke håret naturligt uden bivirkninger.

Hele shampooens formel er naturligt afledt, og den er fri for kemiske konserveringsmidler og tilsætningsstoffer, hvilket gør det til en sikker formel at bruge på lang sigt. Denne kombination af styrker gør det til det førende produkt i vores placeringer.

Fordele

 • Kraftig aminosyre og niacinamidblanding for at fremme sunde keratinniveauer
 • Den særlig Capilia Longa-ingrediens kan fremme hårregenerering
 • Naturligt afledt, fri for kunstige kemikalier og konserveringsmidler
 • 150-dages pengene-tilbage-garanti

Ulemper

 • Ofte udsolgt
KONTROLLER TILGÆNGELIGHED FOR MÆND >>
KONTROLLER TILGÆNGELIGHED FOR KVINDER >>

2: Hairburst Hair Growth Shampoo

Hairburst Hair Growth Shampoo

Hovedsagen

Hairbursts Hair Growth Shampoo indeholder en blanding af aminosyrer, der har vist sig at fremme sunde keratinniveauer - en af de vigtigste ting at kigge efter i en hårstyrkeshampoo.

Den indeholder også Panthenol, en særlig ingrediens, der kan hjælpe med at bevare vand på hårskaftet for at forbedre hårets udseende og følelse. Fri for paraben og silikone og dermed er det en helt naturlig formel fri for konserveringsmidler og tilsætningsstoffer.

Den eneste kritik, vores team havde af formlen, er manglen på ingredienser, der er specielt lavet til at fremme hårvækst. Overordnet set er Hairbursts produkt en solid formel, der vil begrænse skaderne på konventionelle shampooer.

Fordele

 • Aminosyreblanding fremmer sunde keratinniveauer
 • Panthenol kan holde vand på hårskaftet for at forbedre hårets tekstur
 • Silikone- og parabenfri, helt naturlig formel

Ulemper

 • Mangel på ingredienser specielt til hårvækst
KONTROLLER TILGÆNGELIGHED HER

3: ThickTails Hair Growth Shampoo

ThickTails Hair Growth Shampoo

Hovedsagen

ThickTails' Hair Growth Shampoo er en shampoo, der indeholder biotin, et vigtigt B-vitamin, der spiller en vigtig rolle i hårtæthed og fylde, sammen med koffein for at fremme hårets vitalitet. Det indeholder også savpalme til at blokere DHT, et hormon, der ofte er forbundet med hårtab.

Det er fri for paraben og silikone samt andre kunstige ingredienser. Den eneste beklagelige kendsgerning om ThickTails' produkt er, at koffein ikke specifikt hjælper med hårvækst, og den samlede formel er på den dyre side i betragtning af manglen på videnskabelig dokumentation for de aktive ingredienser.

Fordele

 • Biotin kan hjælpe med at fremme hårets fylde
 • Det kan hjælpe med at reducere DHT-niveauer
 • Silikone- og parabenfri

Ulemper

 • Manglende videnskabelig dokumentation for de aktive ingredienser
 • Koffein giver ikke fordele til hårvækst
KONTROLLER TILGÆNGELIGHED HER

4: Plantur 21 #longhair Caffeine Shampoo

Plantur 21 #longhair Caffeine Shampoo

Hovedsagen

Som det sidste produkt i vores placering ligger Plantur 21 sidst. Som en koffeinformel, der indeholder biotin, zink og magnesium virker produktet tiltalende - men desværre indeholder det ikke nogen ingrediens, der er bevist til at kunne øge hårvæksten.

Det er dog fortsat en god formel, men vil ikke have de samme effekter til at bekæmpe hårtab som de andre produkter i vores placeringer.

Fordele

 • Silikone- og parabenfri
 • Biotin kan fremme sunde keratinniveauer

Ulemper

 • Mangel på videnskabeligt dokumenterede hårvækstingredienser
 • Overordnet set en svagere formel
KONTROLLER TILGÆNGELIGHED HER