Asiatisk Svampepasta
Opskrift og foto: Weight Watchers

Ingredienser
400 g, ukogt tagliatelle pasta
400 g forskellige friske svampe, f.eks. champignon, shiitake svampe og østershatte,
1 stort rødløg
120 g bambusskud
120 g vandkastanjer
2 tsk. olie
6 spsk. hoi sin sauce
400 g forskellige friske svampe, f.eks. champignon, shiitake svampe og østershatte,
1 stort rødløg
120 g bambusskud
120 g vandkastanjer
2 tsk. olie
6 spsk. hoi sin sauce
Kog pastaen ifølge pakkens anvisning. Rens og skær svampene i stykker. Skær rødløget i tynde skiver, skyl bambusskud og vandkastanjerne og lad dem dryppe af. Svits svampene og grøntsagerne i olien i ca. 5 minutter og tilsæt derefter hoi sin sauce. Vend pastaen i og smag til med salt og peber.