Cellcare/3A-terapi kategori

Cellcare terapi virker ved, at stabilisere energibaner og kirtler for, at genskabe styrken i immunforsvaret.

Cellcare er en behandlingsform, der er opstået som en inspiration om, at koble principper fra akupunktur og homøopati sammen. Cellcare kan dermed betegnes som en form for akupunktur uden nåle.

Den terapeutiske behandling er baseret på en bestemt healingteknik, hvor en strøm gennem legemet fremkalder en virkning, der hidtil ikke har været anvendt helsemæssigt.

Hvad kan behandles med Cellcare/3A terapi?

Cellcare terapi kan f.eks. anvendes til behandling af følgende:

  • fordøjelsesbesvær
  • betændelse
  • tarmsygdomme
  • gigt
  • ledsmerter
  • sårheling

Behandlingen skaber balance i kroppens energibaner, styrker immunforsvaret og bevirker således at kroppens indre organer arbejder hensigtsmæssigt. Teknologien er medicinsk godkendt efter det medicinske direktiv og CE-mærket til brug i sårheling og brandsårs heling.

Hvordan foregår en behandling med Cellcare/3A?

Cellcare 3A-apparatet virker ved at producere et koncentreret felt af negativt ladede ioner, der blæses ind på kroppens akupunkturpunkter og meridianer, så kroppens organer påvirkes positivt og cellestofskiftet bedres.

Der er ingen officielle krav til, at behandleren skal have særlig viden om homøopati og/eller akupunktur, dog kræver en cellcare/3A behandling, at man anvender et apparatur (EWAB 4040), der kan korrigere en ubalance i de organiske systemer.

EWAB 4040 producerer positive og negative luftioner i lige store antal. Dette gøres ved at udsætte luften for et kraftigt elektrisk felt. For at ioniseret luft kan udløse en strøm gennem kroppen, er det nødvendigt at patienten er forbundet til instrumentet ved hjælp af en håndledsrem, den såkaldte ABR-rem (Active Body Receptor).

På grund af den forstærkede påvirkning er det nødvendigt, at udføre behandlingen med den største omhu og at sikre, at de retningslinier, der gives for den totale behandlingstid, ikke overskrides. Hvis 3A-Terapi bruges samtidig med andre typer af behandling, skal den samlede behandlingstid tages i betragtning, da de forskellige behandlingstyper potentielt kan forstærke hinanden.