Eucerin HYALURON-Filler - anti-rynkepleje Artikel

Eucerin HYALURON-Filler er en unik anti-rynkepleje, som er inspireret af hudlægers behandling med hyaluronsyre. Hemmeligheden bag serine ligger i kombinationen af målrettede ingredienser, der trænger igennem de forskellige lag i huden. De aktive ingredienser udfylder selv dybe rynker - uden injektioner.

Maksimer kampen mod rynker - få et yngre udseende uden indsprøjtninger

Tidens tand, UV-stråler og andre eksterne og interne faktorer svækker mængden og kvaliteten af hudens egen hyaluronsyre. Huden binder mindre fugt og taber volumen. Som et resultat ”falder” det bindende væv bogstaveligt talt sammen, og rynker dannes.

I de seneste år er udviklingen af fillers (vha. injektioner) eksploderet. Nogle af tidens mest populære og sikreste fyldstoffer, og som foretrækkes af dermatologer verden over, er baseret på hyaluronsyre – et naturligt sukker fundet i alle levende celler. Den bidrager til at opretholde hudens volumen og fugt ved at tiltrække og binde fugt, og vokser til så meget som 30 gange dens egen volumen.

De aktive stoffer i hudplejeserien er:

  • Glycine saponin, som stimulerer hudens egen produktion af hyaluronsyre i cellerne i bindevævet, hvor de dybeste rynker dannes

  • Lavmolekylær hyaluronsyre, som udfylder og udglatter rynkerne i overhuden

  • Højmolekylær hyaluronsyre, som glatter de fine linjer og rynker på hudens overflade - øjeblikkelig efter påføring

Eucerin HYALURON-Filler serien består af

  • Eucerin HYALURON-FILLER Day Cream Normal/Combination Skin

  • Eucerin HYALURON-FILLER Day Cream Dry skin

  • Eucerin HYALURON-FILLER Concentrate

Produkterne kan kun købes på apoteket

Dette indhold er leveret og sponsoreret af