Gravet laks med dildstuvede kartofler tema


En hurtig middagsret, som man også kan spise til frokost
dagen efter. Opskriften er leeveret af Weight Watchers

Opskriften giver 4 portioner
pr. portion: 11

Ingredienser

800 g kogte, kolde kartofler
5 dl minimælk
1½ spsk majsstivelse
4 spsk hakket dild
400 g gravet laks
4 citronbåde
Salat
Skær kartoflerne i tern. Kog mælken op. Rør majsstivelse ud i 2 spsk vand og rør det i mælken. Kog op igen og tag gryden af varmen. Rør kartofler og dild i, smag til med salt og hvid peber. Servér sammen med laks, citron og en fyldig salat.


En hurtig middagsret, som man også kan spise til frokost
dagen efter. Opskriften er leeveret af Weight Watchers

Opskriften giver 4 portioner
pr. portion: 11

Ingredienser

800 g kogte, kolde kartofler
5 dl minimælk
1½ spsk majsstivelse
4 spsk hakket dild
400 g gravet laks
4 citronbåde
Salat
Skær kartoflerne i tern. Kog mælken op. Rør majsstivelse ud i 2 spsk vand og rør det i mælken. Kog op igen og tag gryden af varmen. Rør kartofler og dild i, smag til med salt og hvid peber. Servér sammen med laks, citron og en fyldig salat.

Artikler

kategori

En sund livstil

Redaktionen 20/11/2019
kategori

Miljø og arbejde

Det er vigtigt, at have ordentlige forhold på sit arbejde, og at arbejdet k...

Redaktionen 17/01/2009
artikel

Infektioner i mave-tarm-kanalen

Mave-tarm-infektioner skyldes bakterier, vira eller parasitter, som alle le...

Redaktionen 20/01/2009
artikel

Kost & ernæring - Indpakning

Det vigtigt, at du behandler dine madvarer korrekt. Ellers risikerer du en ...

Redaktionen 23/02/2009
artikel

Miljøpåvirkning

Det tæller bl.a. som en miljøpåvirkning, hvis du har fået en kviksølvforgif...

Redaktionen 19/02/2009
artikel

Salmonella-infektioner (Salmonella-gastroenteritis)

Der findes flere tusinde typer af salmonellabakterier, hvoraf langt de fles...

Redaktionen 24/07/2007
artikel

Skarlagensfeber (Scarlatina)

Definition og årsag Skarlagensfeber er en smitsom sygdom med hududslæt og...

Redaktionen 15/08/2006