Gravet laks med dildstuvede kartofler Artikel


En hurtig middagsret, som man også kan spise til frokost
dagen efter. Opskriften er leeveret af Weight Watchers

Opskriften giver 4 portioner
pr. portion: 11

Ingredienser

800 g kogte, kolde kartofler
5 dl minimælk
1½ spsk majsstivelse
4 spsk hakket dild
400 g gravet laks
4 citronbåde
Salat
Skær kartoflerne i tern. Kog mælken op. Rør majsstivelse ud i 2 spsk vand og rør det i mælken. Kog op igen og tag gryden af varmen. Rør kartofler og dild i, smag til med salt og hvid peber. Servér sammen med laks, citron og en fyldig salat.


En hurtig middagsret, som man også kan spise til frokost
dagen efter. Opskriften er leeveret af Weight Watchers

Opskriften giver 4 portioner
pr. portion: 11

Ingredienser

800 g kogte, kolde kartofler
5 dl minimælk
1½ spsk majsstivelse
4 spsk hakket dild
400 g gravet laks
4 citronbåde
Salat
Skær kartoflerne i tern. Kog mælken op. Rør majsstivelse ud i 2 spsk vand og rør det i mælken. Kog op igen og tag gryden af varmen. Rør kartofler og dild i, smag til med salt og hvid peber. Servér sammen med laks, citron og en fyldig salat.