Grillet kylling med grøntsagsris
FOTO: Weight Watchers
pr. portion: 13
Ingredienser
600 g kyllingefilet
Valgfri mængde fuldkornsris, til du er mæt
Blandet grøntsager, f.eks. peberfrugt, tomat, porre
1 lime
Valgfri mængde fuldkornsris, til du er mæt
Blandet grøntsager, f.eks. peberfrugt, tomat, porre
1 lime
Marinade
1 fed hvidløg
2 spsk balsamico
1 spsk flydende honning
3 spsk rapsolie
2 spsk balsamico
1 spsk flydende honning
3 spsk rapsolie
Sådan gør du
Bland ingredienserne til marinaden. Skær et par snit i kyllingefileterne, læg dem i en skål, hæld marinaden over og lad dem stå i køleskabet ca. 1 time. Kog riset ifølge pakkens anvisning. Skær alle grøntsagerne i små tern. Bland ris og grøntsager og krydr med salt og peber. Tag kyllingen op af marinaden og grill til kødet er gennemstegt eller grill dem i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min. Pres limen over kyllingen og servér med grøntsagsrisene