Det er sæson for kål og savojkål er en lækker grov grøntsag, som man rigtig gerne må spise meget af. Kombineret med magertkød og søde abrikoser, så har man en sund og velsmagende efterårsret, som er enkel og hurtig at lave
Ingredienser
120 g hamburgerkotelet
150 g savojkål
15 g tørrede abrikoser
10 g olie til stegning
15 g græskarkerner, salt.
150 g savojkål
15 g tørrede abrikoser
10 g olie til stegning
15 g græskarkerner, salt.
Steg hamburgerkoteletten nogle minutter på hver side på en varm grillpande, til den er mør og har et flot grillmønster. Skær savojkålen i tynde strimler, og abrikoserne i små tern. Varm olien op på en pande, og tilsæt savojkålstrimlerne, abrikostern og græskarkerner. Lad det stege ved forholdsvis høj varme, til kålen er faldet sammen og begynder at tage farve. Fjern panden fra varmen, og krydr med lidt salt. Server hamburgerkoteletten sammen med den braiserede savojkål.
Tip: Krydr retten med lidt tørret chili.
Tip: Krydr retten med lidt tørret chili.
Opskriften stammer fra Sund krop med kost motion