Opskriften stammer fra "Spis dig sund med frugt" fra
De danske vægtkonsulenter
Jordbær & hyldeblomst klæder hinanden fantastisk godt, og de er i sæson på samme tid. Kan du ikke finde hyldeblomstsaft, kan du lave den selv. Det er nemmere, end du tror.
Jordbær i Hyldeblomst
Skyl jordbærrene, nip stilken af og del jordbærrene i halve. Pisk hyldeblomstsaft med vanillekorn og finthakket mynte. Hæld saften over bærrene og lad jordbærrene trække i lagen i mindst en time.
Hjemmelavet hyldeblomstsaft
-
30 klaser hyldeblomst
-
saft af 3 citroner
-
1 spsk citronsyre
-
1⁄2 tsk atamon
-
1 liter kogende vand
-
flydende sødemiddel
Kom friskplukkede hyldeklaser i en gryde med citronsaft, citronsyre og atamon. Hæld kogende vand over og lad det trække i køleskab i 3 dage. Si saften, smag til med sødemiddel og kom saften på skoldede flasker.
Opskriften stammer fra "Spis dig sund med frugt" fra
De danske vægtkonsulenter
Jordbær & hyldeblomst klæder hinanden fantastisk godt, og de er i sæson på samme tid. Kan du ikke finde hyldeblomstsaft, kan du lave den selv. Det er nemmere, end du tror.
Jordbær i Hyldeblomst
Skyl jordbærrene, nip stilken af og del jordbærrene i halve. Pisk hyldeblomstsaft med vanillekorn og finthakket mynte. Hæld saften over bærrene og lad jordbærrene trække i lagen i mindst en time.
Hjemmelavet hyldeblomstsaft
-
30 klaser hyldeblomst
-
saft af 3 citroner
-
1 spsk citronsyre
-
1⁄2 tsk atamon
-
1 liter kogende vand
-
flydende sødemiddel
Kom friskplukkede hyldeklaser i en gryde med citronsaft, citronsyre og atamon. Hæld kogende vand over og lad det trække i køleskab i 3 dage. Si saften, smag til med sødemiddel og kom saften på skoldede flasker.